کد خبر: 1398020
تاریخ انتشار : ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۷

کنگره فلسطینی‌های مقیم اروپا در پاریس برگزار می‌شود

گروه بین‌الملل: کنگره فلسطینی‌های مقیم اروپا با شعار «فلسطین ما را گردهم جمع می‌کند و سرنوشت ما بازگشت ماست»، شنبه، سیزدهم اردیبهشت‌ماه، در پاریس، پایتخت فرانسه برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «ism-france.org»، دوازدهمین کنگره فلسطینی‌های مقیم اروپا به همت انجمن فرانسه ـ فلسطین، انجمن «بازگشت» لندن، جمعیت «الوحده» انگلستان، اتحادیه موسسات و سازمان‌های فلسطینی فرانسه و حامیان فلسطین در اروپا، برگزار خواهد شد.

اولین کنگره فلسطینی‌های مقیم اروپا در سال 2003 میلادی در لندن با شعار «حق بازگشتمان را فراموش نخواهیم کرد» برگزار شد و از آن به بعد، شهرهای مختلف اروپا میزبان نهادها و افرادی است که برای آزادی سرزمین‌های اشغالی از دست رژیم صهیونیستی تلاش می‌کنند.

«طاهر المصری»، نخست‌وزیر سابق اردن، «حائل الفهوم»، سفیر فلسطین در پاریس، «عبدالله بن‌منصور»، رئیس اتحادیه سازمان‌های اسلامی اروپا و «عبدالعزیز الالدریسی»، عضو پارلمان مراکش از جمله شخصیت‌هایی هستند که در این دوره از گردهمایی فلسطین‌های مقیم اروپا شرکت خواهند داشت.

در این کنگره، میزگردهایی با موضوع قدس و خطراتی که آن را تهدید می‌کند، محاصره غزه و نتایج اسف‌بار آن، فلسطینی‌های مقیم سوریه و سرنوشت آنان، نیز برگزار خواهد شد.

همچنین برگزاری نمایشگاهی از آثار هنرمندان فلسطینی، تصاویری از وضعیت مردم غزه و تصاویری از فعالیت‌های غیرقانونی رژیم صهیونیستی در اراضی اشغالی فلسطین به‌ویژه شهرک‌سازی‌ها نیز در دستورکار این کنگره قرار دارد.

captcha