کد خبر: 1399576
تاریخ انتشار : ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۹
‌حجت‌الاسلام حسینی‌همدانی:

شکست آمریکا در طبس از مظاهر امداد الهی برای مردم ایران بود

گروه سیاسی: امام جمعه کرج با اشاره به شکست نظامی‌آمریکا در واقعه طبس، گفت: شکست آمریکا در طبس یکی از مظاهر امداد الهی برای مردم ایران بود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از البرز، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمدمهدی حسینی‌همدانی، امام جمعه کرج روز گذشته، 5 اردیبهشت در خطبه‌های نماز جمعه این شهرستان گفت: امریکا در واقعه طبس در پنجم اردیبهشت سال 59 به برکت عنایت خداوند متعال بر ملت مسلمان و انقلابی ایران شکست سختی خورد.
وی افزود: که آمریکا و غرب همواره و به بهانه‌های واهی همچون موضوع معرفی سفیر جدید ایران در سازمان ملل برای جمهوری اسلامی ایران مشکل ایجاد می‌کنند ولی دولت باید در مقابل بهانه‌های غرب عقب‌نشینی نکند و محکم بایستد.
حسینی‌همدانی با اشاره به تلاش‌های بی‌وقفه دانشمندان ایرانی برای دستیابی به دستاوردهای هسته‌ای صلح‌آمیز، اظهار کرد: دولت نباید بر سر دستاوردهای هسته‌ای کوچکترین عقب‌گردی داشته باشد و باید برای حفظ آن تلاش کند.
نماینده ولی فقیه در استان البرز با اشاره به پنجم اردیبهشت سالگرد شکست حمله نظامی‌ آمریکا به ایران در طبس، گفت: قضیه طبس نشان داد که دست خدا با مردم و انقلاب است و شکست آمریکا در طبس یکی از مظاهر امداد الهی برای مردم ایران بود.
امام جمعه کرج در بخش دیگر سخنان خود خطاب به اعضای شورای شهر، تأکید کرد: اعضای شورای شهر مراقب باشند تا فساد در عملکرد آنها رسوخ نکند چراکه فساد در این شورا به جامعه ضربه سنگینی می‌زند.
وی با تأکید بر آنکه در اسلام بر مشورت بین مردم و مسئولان تأکید شده است، یادآور شد: مسئولان به‌ویژه اعضای شورای شهر باید با مردم ارتباط تنگاتنگی داشته باشند و اعضای این شورا باید توجه داشته باشند که عمر کاری آنها کوتاه است و فقط باید به فکر خدمت‌رسانی به مردم باشند.
امام جمعه کرج نقش شوراها در اداره شهر و کشور را مهم ارزیابی کرد و گفت: اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستا باید مراقب مسائل شهری باشند و تلاش کنند که وضعیت شهرها و روستاها روز به روز بهبود یابد.
نماینده ولی فقیه در استان البرز در ادامه سخنان خود با گرامیداشت روز جهانی کارگر به شأن و جایگاه رفیع کارگر در اسلام اشاره کرد و گفت: ارزش کارگر در اسلام بدین جهت است که وی نیازهای جامعه را برطرف می‌کند و به همین دلیل باید کارفرمایان به حقوق کارگران توجه ویژه‌ای داشته باشند.

حسینی‌همدانی در پایان با تأکید بر اینکه تحقق اقتصاد مقاومتی به تلاش کارگران معطوف است، یادآور شد: اگر ما نمی‌خواهیم به نفت تکیه کنیم باید به کار و کارگر در کشور توجه کنیم و کارگران، مردم و مدیران باید برای آبادانی و شکوفایی کشور با تفکر جهادی وارد میدان شوند.

captcha