کد خبر: 1400442
تاریخ انتشار : ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۸:۵۰

مسیحیان افراطی آفریقای مرکزی مسجد پایتخت را غارت کردند

گروه بین‌الملل: مسیحیان افراطی «آنتی بلکا»، عصر دیروز، هفتم اردیبهشت‌ماه، با حمله به مسجد شهر «بانگوئی»، اموال این مکان عبادی را غارت کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «985fm.ca»، آخرین بازماندگان مسلمان پایتخت آفریقای مرکزی، دیروز تحت حمایت نیروهای حافظ صلح آفریقایی و فرانسوی، شهر بانگوئی را ترک کردند و پس از آن، نیروهای وابسته به گروه «آنتی بلکا» وارد مسجد این شهر شدند.

خبرنگاران فرانسوی حاضر در صحنه گزارش دادند که مسیحیان افراطی پس از خروج مسلمانان از شهر، وارد مسجد شدند و اموال این مکان عبادی اعم از فرش و بلندگوهای بالای مناره‌ها را غارت کردند و کتاب‌های اسلامی را در مقابل مسجد به آتش کشیدند.

همچنین بر اساس گزارش‌ها، عاملان حمله به مسجد پس از پاکسازی کامل این مکان عبادی، بر روی دیوارهای آن عبارت «آفریقای مرکزی را از وجود مسلمانان پاک کردیم» نوشتند و سپس نام این مکان عبادی را به‌ «کانون جوانان مسیحی» تغییر دادند.

نظامیان و حافظان صلح آفریقایی و فرانسوی در مقابل اقدامات موهن مسیحیان افراطی هیچ اقدامی از خود نشان ندادند.

captcha