کد خبر: 1401051
تاریخ انتشار : ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۰
با محوریت آخرالزمان و رسانه؛

همایش «امواج خاکستری» در ازنا برگزار می‌شود

گروه اندیشه: از سوی واحد آموزش و پژوهش کانون فرهنگی ـ هنری شهید نواب صفوی ازنا همایش «امواج خاکستری»، 13 اردیبهشت در ازنا برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، واحد آموزش و پژوهش کانون فرهنگی ـ هنری شهید نواب صفوی شهرستان ازنا در نظر دارد همایش «امواج خاکستری» را با محوریت و موضوع آخرالزمان و رسانه در روز 13 اردیبهشت با حضور علی‌اکبر رائفی‌پور در شهرستان ازنا برگزار کند.

این نشست قرار است 13 اردیبهشت بعد از نماز مغرب و عشاء در مسجد امام حسین(ع) شهرستان ازنا برگزار شود که از جمله اهداف برگزاری این همایش بصیرت‌دهی درباره بحث ماهواره و شبهه‌افکنی رسانه‌های غربی اعلام شده است.

روابط عمومی کانون فرهنگی ـ هنری شهید نواب صفوی  از مردم شهرستان ازنا به‌ویژه نسل نوجوان و جوان برای حضور در این همایش دعوت کرده است.

یادآور می‌شود، کانون فرهنگی ـ هنری شهید نواب صفوی اولین نشست با این موضوع را فروردین امسال با حضور حسن عباسی برگزار کرده است.

captcha