کد خبر: 1402725
تاریخ انتشار : ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۸

عزاداری بیش از یک میلیون زائر در سالروز شهادت امام هادی(ع) در سامرا

گروه بین‌الملل: بیش از یک میلیون زائر از داخل و خارج عراق، دیروز، 13 اردیبهشت‌ماه، در مراسم سالروز شهادت امام هادی(ع) در سامرا واقع در استان «صلاح الدین» عراق، شرکت کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «السومریه نیوز»، منبعی در فرماندهی عملیات نیروهای امنیتی عراق در شهر سامرا با اعلام این خبر گفت: بیش از یک میلیون زائر از نقاط مختلف استان‌های عراق و خارج این کشور در این مراسم شرکت کردند و تمامی نیروهای ارتش، پلیس و نیروهای دفاع مردمی در تأمین امنیت مراسم بزرگداشت سالروز شهادت امام هادی(ع) حضور داشتند.
این منبع که نخواست نامش فاش شود، به ایجاد ایستگاه‌های متعدد بازرسی و نیز استقرار تیم‌های پزشکی در مسیر بین بغداد و سامرا برای تأمین امنیت و کمک به زائران اشاره و‌ تصریح کرد: طرح امنیتی ویژه همراه با تدابیر قاطع، تاکنون موفق بوده است.
دیروز همچنین، یک عامل انتحاری در سامرا که قصد داشت خودروی بمب‌گذاری شده خود را در میان زائران منفجر کند، به ضرب گلوله مأموران امنیتی به هلاکت رسید.

captcha