کد خبر: 1402794
تاریخ انتشار : ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۴
به کوشش پژوهشکده علوم اسلامی امام صادق(ع)؛

55 اثر جدید در حوزه شهدا و دفاع مقدس منتشر شد

گروه جهاد و حماسه: پژوهشکده علوم اسلامی امام صادق(ع) به تازگی 55 اثر را در راستای درخواست بنیاد شهید و شهرداری استان‌های سمنان و اصفهان با موضوع ایثار و شهادت منتشر کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، پژوهشکده علوم اسلامی امام صادق(ع) 20 اثر جدید را در حوزه دفاع مقدس منتشر کرد که این آثار به سفارش بنیاد شهید استان‌هایی چون سمنان و اصفهان به چاپ رسیده‌اند.
این آثار با موضوع شهدا، سیره شهدا و ایثارگران، عملیات‌ها، مناطق عملیاتی، جغرافیای استان‌ها و جنگ منتشر شده که بخشی از آنها بنا به سفارش شهرداری استان سمنان منتشر شده است.
همچنین 35 کتاب توسط این پژوهشکده مختص استان سمنان به چاپ رسیده است که با موضوع دفاع مقدس، شهدا و دانشنامه و اعلام شهدا منتشر شده‌اند.
پژوهشکده علوم اسلامی امام صادق(ع) همچنین کتاب‌هایی را در حوزه مشاهیر استان سمنان به چاپ رسانده است. جراید این استان در فاصله زمانی پس از پیروزی انقلاب اسلامی تا امروز نیز به صورت متحدالشکل در قالب کتاب منتشر شده است.

captcha