کد خبر: 1405197
تاریخ انتشار : ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۴
مسیب‌زاده خبر داد:

برپایی 11 جلسه کمیسیون آموزش عمومی قرآن در سال جاری

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیرکل قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش با اشاره به اینکه ثمره اصلی جلسات کمیسیون آموزش عمومی قرآن، تصویب اهداف آموزش عمومی قرآن بود گفت: تا پایان سال جاری در مجموع 11 جلسه این کمیسیون برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، محمدرضا مسیب‌زاده، مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش در نخستین نشست کمیسیون آموزش عمومی قرآن سال جاری که صبح امروز، 20 اردیبهشت‌ماه در وزارت آموزش و پرورش برگزار شد به ارائه گزارشی از فعالیت این کمیسیون طی سه سال گذشته پرداخت.

نهادینه شدن فرهنگ انس با قرآن؛ وظیفه اصلی کمیسیون آموزش عمومی قرآن
مدیرکل قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش با بیان اینکه کمیسیون آموزش عمومی قرآن با مسئولیت وزارت آموزش و پرورش تشکیل شده است، گفت: وظیفه اصلی این کمیسیون، نهادینه شدن فرهنگ انس با قرآن و گسترش تربیت قرآنی در جامعه است.
رئیس دبیرخانه کمیسیون توسعه آموزش عمومی قرآن با بیان اینکه رسالت اصلی کمیسیون آموزش عمومی قرآن، توانایی قرائت و فهم قرآن و استفاده از قرآن در زندگی عمومی مردم است، ادامه داد: طی سه سال گذشته، 38 جلسه در کمیسیون آموزش عمومی قرآن تشکیل شده که ثمره اصلی این جلسات و عالی‌ترین اتفاقی که طی این سه سال افتاد تدوین و تصویب اهداف هشت‌گانه آموزش عمومی قرآن بوده است.
مسیب‌زاده با یادآوری اینکه اهداف آموزش عمومی قرآن سال گذشته از سوی شورای توسعه فرهنگ قرآنی تصویب و به آموزش و پرورش ابلاغ شد، افزود: «توانایی خواندن قرآن کریم»، «درک معنای آیات قرآن کریم»، «تدبر در آیات و سور شریفه»، «حفظ آیات و سوره‌های قرآن»، «انس و ارتباط مستمر با قرآن کریم»، «توانایی استفاده از قرآن»، «شناخت قرآن» و «تمسک به قرآن و عترت» اهداف هشت‌گانه آموزش عمومی قرآن هستند که از سوی شورای توسعه فرهنگ قرآنی به تصویب رسیده‌ است.
وی با بیان اینکه نخستین هدف کمیسیون آموزش عمومی قرآن، نشر اهداف کمیسیون است، گفت: سیاست‌های عمومی که کمیسیون طی سال‌های گذشته دنبال کرده تقویت ایمان به قرآن و عترت در جامعه و توسعه روخوانی و روان‌خوانی قرآن بوده است.

برگزاری 11 جلسه کمیسیون آموزش عمومی قرآن در سال جاری
مدیرکل قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش ادامه داد: از مجموع 38 جلسه‌ای که طی سه سال گذشته توسط کمیسیون آموزش عمومی قرآن برگزار شد، شش جلسه در سال 89، 18 جلسه در سال 90، هفت جلسه در سال 91 و هفت جلسه نیز در سال 92 برگزار شد که براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده در سال 93 نیز 11 جلسه برگزار خواهد شد.
وی در ادامه به کارگروه‌های کمیسیون آموزش عمومی قرآن اشاره کرد و گفت: «تعیین سند راهبردی»، «مدیریت پشتیبانی و اجرایی»، «تأمین و تربیت نیروی انسانی»، «مدیریت ارزیابی و عملکرد» و «روابط عمومی و بین‌الملل» کارگروه‌هایی هستند که طی سه سال گذشته در کمیسیون آموزش عمومی قرآن فعالیت داشته‌اند.
مسیب‌زاده درباره اعضای کمیسیون آموزش عمومی قرآن اظهار کرد: رئیس فراکسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی، نماینده نهادهای قرآنی وابسته به دفتر مقام معظم رهبری، نماینده حوزه علمیه خواهران و برادران، نماینده وزارت ارشاد، نماینده سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، نماینده سازمان اوقاف و امور خیریه، دبیر اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان، نماینده بسیج دانش‌آموزی، سه تن از اعضای منتخب موسسات قرآنی و مدیران مرتبط آموزش و پرورش از اعضای کمیسیون آموزش عمومی قرآن هستند.

پی‌گیری اهداف آموزش عمومی قرآن در سال جاری
رئیس دبیرخانه کمیسیون توسعه آموزش عمومی قرآن افزود: طی سه سال گذشته مباحثی از جمله؛ سیاست‌گذاری کمیسیون آموزش عمومی قرآن، تشکیل کارگروه‌ها، ارائه پیش‌نویس سند راهبردی، بررسی اهداف آموزش عمومی قرآن و... دنبال شده است که این مباحث در سال جاری به صورت جدی‌تری دنبال می‌شود.
مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش در پایان به اعتبارات کمیسیون آموزش عمومی قرآن اشاره کرد و گفت: 48 میلیارد تومان اعتبار در قالب 27 برنامه برای کمیسیون آموزش عمومی قرآن در نظر گرفته شده بود که 39 میلیارد تومان آن ابلاغ شد و امیدواریم مبلغ باقیمانده نیز به زودی ابلاغ شود.

captcha