کد خبر: 1412757
تاریخ انتشار : ۱۰ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۱

تربیت یک هزار حافظ کل قرآن در مؤسسه بیت‌الاحزان

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیر مؤسسه قرآنی ـ فرهنگی بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) گفت:‌ در حال حاضر نزدیک به یک هزار حافظ کل قرآن کریم در این مؤسسه وجود دارد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، حجت‌الاسلام علیرضا شاهسونی، مدیر مؤسسه قرآنی - فرهنگی بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) امروز، 10 خرداد در دیدار با استاندار فارس، گفت: این مؤسسه از سال 75 با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در روستای ماهفرخان دهستان خیر آغاز به‌کار کرده و تا امروز نزدیک به یک‌هزار حافظ کل قرآن تربیت کرده است.
وی با اشاره به اینکه در این مؤسسه بیش از یک هزار نفر اشتغالزایی قرآنی داریم که در مجموع 136 شعبه مؤسسه مشغول فعالیت هستند، افزود: در حال حاضر نزدیک به یک هزار حافظ کل قرآن کریم داریم و بیش از 50 ساختمان در اختیار این مؤسسه قرار دارد.
وی با یادآوری اینکه مدارس حفظ و تفسیر شبانه‌روزی قرآن در فارس ایجاد شده است و از سراسر کشور نیز در این مدارس مشغول به حفظ قرآن‌ هستند، تأکید کرد: 170 نفر هم اکنون در این مدارس مشغول به حفظ قرآن هستند.
عضو بنیاد بین‌المللی حفظ قرآن با اشاره به اینکه مراحل تحصیل و حفظ قرآن در این مدارس یک سال طول می‌کشد، اظهار کرد: افراد علاوه بر حفظ قرآن، تجوید و مفاهیم را نیز فرا‌ می‌گیرند.
حجت‌الاسلام شاهسونی با تأکید بر اینکه از 22 استان کشور در مدارس شبانه‌روزی حضور دارند، گفت: چند نفر نیز از خارج از کشور جذب نیرو داشتیم و در بحث بین‌المللی در حال رایزنی هستیم.
این فعال قرآنی همچنین از ایجاد کار گروه‌های تألیف کتب و طراحی نرم‌افزارهای قرآنی توسط این مؤسسه خبر داد و یادآور شد: در بحث مهد و پیش‌دبستانی پیشرفت خوبی داشتیم و توانستیم 6 مدرسه ابتدایی قرآنی به‌صورت غیرانتفاعی را راه‌اندازی کنیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: یکی از دلایل محوری و مهمی که باعث شد شهرستان استهبان به شهرستان قرآنی در سفر هیئت دولت مصوب شود فعالیت‌های گسترده این مؤسسه قرآنی بود.
وی ادامه داد: طرح فارس، قطب قرآنی کشور برای نخستین بار از سوی مؤسسه قرآنی - فرهنگی بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) در قالب یک نامه  چهار صفحه‌ای با ذکر مواردی از نقاط قوت و ظرفیت‌های این مؤسسه و استان فارس برای تبدیل شدن به قطب قرآنی کشور در تاریخ 30 خرداد 92 به اداره‌کل فرهنگ وارشاد اسلامی استان فارس و دفتر نماینده ولی فقیه در این استان تقدیم شد و خوشبختانه در ماه‌های اخیر شاهد تلاش مسئولان برای اجرایی کردن  این طرح بوده‌ایم.
حجت‌الاسلام شاهسونی در ادامه از استاندار فارس جهت بازدید از شعبه مرکزی این مؤسسه قرآنی در دهستان خیر شهرستان قرآنی استهبان دعوت کرد.

captcha