کد خبر: 1413910
تاریخ انتشار : ۱۳ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۶
با رویکرد هوش معنوی؛

کنفرانس ارتقای مهارت‌های ارتباطی پرستاران برگزار می‌شود

گروه سلامت: دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ۱۷ خرداد ماه جاری کنفرانس ارتقای مهارت‌های ارتباطی پرستاران با رویکرد هوش معنوی را به منظور ارتقای مهارت‌های ارتباطی پرستاران برگزار می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) دانشگاه علوم پزشکی بیرجند 17 خردادماه جاری کنفرانس ارتقای مهارت‌های ارتباطی پرستاران با رویکرد هوش معنوی را به منظور ارتقای مهارت‌های ارتباطی پرستاران برگزار می‌کند.
این نشست یک روزه درصدد ارتقای مهارت‌های ارتباطی پرستاران در مواجهه با بیماران، ارتقای مهارت‌های ارتباطی پرستاران در مواجهه با همکاران و ارتقای مهارت‌های ارتباطی پرستاران در مواجهه با همراهان بیماران است.
در این کنفرانس علمی مباحث متعددی از قبیل هوش معنوی با طرح موضوعاتی همچون: انواع هوش، تعریف هوش معنوی، تفاوت مذهب و معنویت، کاربرد هوش معنوی در زندگی، و ویژگی‌های افراد با هوش معنوی بالا و در مقوله خودآگاهی به طرح موضوعاتی از قبیل: تعریف و انواع خودآگاهی، اجزای خودآگاهی، عوامل موثر در رشد خودآگاهی و موانع رشد خودآگاهی خواهد پرداخت.
در بخش معنا نیز موضوعاتی همچون نقش معنا در زندگی، گونه‌های مختلف، معنای زندگی از نظر قرآن و روایات در بخش امید نیز تعریف امید، امیدواری در قرآن، مولفه‌های امیدآفرینی، عوامل و موانع امیدواری، انواع یاس در آیات و روایات مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد.
به همین ترتیب در بخش همدلی نیز تعریف همدلی، راه‌های رسیدن به همدلی، کاربرد همدلی، در بخش تواضع معنا و مفهوم تواضع، آثار تواضع، تواضع مطلوب، تواضع در سیره بزرگان، در خش مدیریت خشم تعریف خشم، انواع خشم، عوامل برانگیزاننده خشم، عوارض خشم‌، روش‌های مدیریت خشم، خشم از دیدگاه اسلام، آثار و فواید کنترل خشم و در بخش کاربرد هوش معنوی در پرستاری نیز افزایش صبر و تاب آوری، برخورد همراه با کرامت انسانی با بیمار و تصویر معنوی از فعالیت پرستاری مورد بحث و تبادل نظر قرار می‌گیرد.

captcha