کد خبر: 1420808
تاریخ انتشار : ۳۱ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۴

رژه «گردان‌های صلح» با هدف اعلام آمادگی برای دفاع از مقدسات در عراق

گروه بین‌الملل: رژه نظامی «گردان‌های صلح» باهدف اعلام آمادگی دفاع از مقدسات، عتبات عالیات و اماکن عبادی امروز، ۳۱ خردادماه، در شهرک صدر بغداد آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «السومریه نیوز»، هزاران نفر از هواداران جریان صدر که از هفته گذشته، پیوستن به گردان‌های صلح را آغاز کرده بودند، امروز برای نخستین بار رژه‌ای نظامی در شهرک صدر برگزار کردند.
برپایه این گزارش، ماموریت گردان‌های صلح، دفاع از مقدسات و عبادتگاه‌های همه اقوام و طوایف عراقی اعلام شده است.
شیخ صلاح العبیدی، سخنگوی رسمی دفتر شهید صدر در نجف اشرف پیشتر هدف از برگزاری رژه نظامی گردان‌های صلح را در درجه نخست پیام هشدار به گروه‌های تروریست دانست و افزود: گروه‌های تروریست بدانند که ما حضور داریم و به هر کس که سعی کند متعرض مقدسات و سرزمینمان شود، واکنش نشان خواهیم داد.
وی افزود: پیام دوم از تشکیل این گردان‌ها، اطمینان‌بخشی به مردم عراق و تأکید بر این مسئله است که ما از سرزمین و ملت عزیزمان در برابر هر خطری دفاع خواهیم کرد.
العبیدی با بیان این که ماموریت گردان‌های صلح فقط دفاع از مقدسات است، اظهار کرد: مقدسات، فقط به مراقد شیعه محدود نمی‌شود و همه مقدسات و اماکن عبادت و کلیساها را شامل می‌گردد.

captcha