کد خبر: 1426865
تاریخ انتشار : ۱۶ تير ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۶
با تأمین وعده‌های سحری و افطار؛

پذیرایی مهمانخانه‌ امام حسین(ع) از رزمندگان عراقی

شعب خارجی: مسئول هیئت‌های حسینی آستان مقدس امام حسین(ع)،از فعالیت اعضای این هیئت‌ها برای رساندن وعده‌های سحری و افطار به رزمندگانی که از عراق در برابر هجوم گروه‌های تکفیری دفاع می‌کنند، خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه غرب آسیا، مسئول هیئت‌های حسینی آستان مقدس گفت: تعدادی از این هیئت‌ها با وجود دمای بالای گرما، اقدام به نصب چادر در مناطق مختلف سامرا کرده‌اند و احتیاجات غذایی روزه‌داران مدافع را تأمین می‌کنند.

وی افزود: هیئت‌های حسینی بغداد و تعدادی از استان‌های دیگر نیز اقدام به نصب چادر در پادگان «تاجی» و فرودگاه استان «المثنی» با هدف اطعام رزمندگان و آوارگان عراقی کرده‌اند.

همچنین تعدادی از هیئت‌های شهرهای «بغداد»، «بصره» و «میسان» وارد استان کربلا شده‌اند و گروه‌های دیگری نیز عصر سه‌شنبه 17تیرماه، جهت اطعام آوارگان و رزمندگان در مناطق حساس نخیب و راه ارتباطی کربلا - انبار، وارد این استان می‌شوند.

این مسئول که خواست نامش به دلیل تدابیر امنیتی منتشر نشده است، در پایان گفت: هیئت‌های اعزامی به کربلا روزانه 3 هزار و 500 تا 4 هزار وعده‌ سحری و افطار با همکاری مهمانخانه‌ امام حسین(ع)، به منظور تأمین نیازهای آوارگان و داوطلبان جنگ توزیع می‌کنند.

captcha