کد خبر: 1428109
تاریخ انتشار : ۱۹ تير ۱۳۹۳ - ۱۸:۴۳

کتاب «احکام روزه» مطابق با فتاوای رهبر معظم انقلاب منتشر شد

گروه ادب: کتاب «احکام روزه» مطابق با فتاوای رهبر معظم انقلاب به همت انتشارات انقلاب اسلامی منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، انتشارات انقلاب اسلامی با حضور در بیست و دومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن تازه‌های نشر خود را ارائه کرده است. یکی از این تازه‌ها کتابی با عنوان «احکام روزه» است که مطابق با فتاوای مرجع عالی قدر حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای(مدّظلّه العالی) توسط انتشارات «فقه روز» وابسته به انتشارات انقلاب اسلامی منتشر شده است.

این کتاب حاوی مسائل مهم و مورد ابتلا در احکام روزه از قبیل انواع روزه، راه‌های ثبوت اول ماه، مبطلات روزه، احکام پزشکی روزه، احکام روزه مسافر، احکام بانوان و زکات فطریه مطابق با فتاوای مرجع عالی قدر حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای (مدّظلّه العالی) است.

گفتنی است، در کتاب «احکام روزه» علاوه بر موارد موجود در رساله «‌اجوبه الاستفتائات»، استفتائات جدید نیز اضافه شده است و انتشارات «فقه روز» آن را در 136 صفحه در قطع رقعی و به بهای 50 هزار ریال منتشر و در اختیار علاقه‌مندان قرار داده است.

کتاب دیگری که در این غرفه عرضه شده است، کتابی با عنوان «مروری بر مبانی، روش و قواعد تفسیری » رهبری در تفسیر سوره‌ شریفه «توبه» است. این اثر در چهار بخش با عناوین «روش تفسیری»، «گرایش تفسیری»، «مبانی و قواعد تفسیری» و «ویژگی‌ها و امتیازات» است که برای استفاده پژوهشگران علوم قرآنی و تفسیری ارزشمند و مفید است.

از آثار دیگری که در این غرفه به چشم می‌خورد، عناوینی چون «آداب روزه‌داری»، «دوران جدید عالم»، «عفاف و حجاب در سبک زندگی ایرانی اسلامی»، «الگوی زن»، «زن و خانواده»، «مطلع عشق» و «آفتاب در مصاف» است.

captcha