کد خبر: 1428408
تاریخ انتشار : ۲۱ تير ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۲

مسئله حجاب و عفاف از ضروریات قطعی در جامعه اسلامی است

گروه اجتماعی: کارشناس امور فرهنگی و مشاور امور بانوان اردبیل گفت: حجاب وعفاف یک مسئله همگانی و از ضروریات قطعی در جامعه اسلامی است.

سارا حقی، کارشناس امور فرهنگی و مشاور امور بانوان اردبیل در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، به‌مناسبت فرا رسیدن ۲۱ تیرماه؛ روز ملی حجاب و عفاف، گفت: دین مبین اسلام به‌عنوان یک دین کامل، الگوها وشاخص‌های متعالی ارائه داده وانسان‌ها را به پیروی از سیره عملی و نظری آنان دعوت کرده است. اگر در مکاتب ساخته بشر، الگوی عملی وجود ندارد و آنان ناگزیرند ایده آلیستی بی‌اندیشند، خوشبختانه در مکتب اسلام راستین یعنی تشیع، الگوهای بسیاری وجود دارد.

وی حضرت علی(ع) و حضرت زهرا(س) را بهترین الگو برای مردان و زنان دانست و افزود: کرامت‌ها وفضیلت‌ها مختص مردان نیست چنانچه زنان جوهری داشته باشند، مسیر تعالی وبالندگی معنوی برای آنان هموار است. اگر حضرت علی(ع) الگو و نمونه انسان کامل وایده‌آل است در وجود مرد بودن،زهرای مرضیه نیز الگوی ایده‌آل انسان کامل است در زن بودن.

حقی عنوان کرد: حضرت فاطمه(س) چنان که اسوه زنان است؛ اسوه مردان نیز است، حضرت زهرا(س) در مدت کوتاه زندگی خود، گوهری تابناک از جلوه‌های گفتاری و رفتاری بر جای نهادند و جلوه‌های با ارزشی را به نمایش گذاشتند. از جمله تعالیم اسلامی که حضرت زهرا(س) به آن ملتزم بود محافظت بر شرف و کیان زن به وسیله حجاب بوده است. بنابراین حجاب زنان و حجاب مردان هردو باید مورد توجه قرار گرفته و رعایت شود و هرکسی به تناسب وظایف و واجبات خود مسئول در پیشگاه الهی است. بنابراین حجاب یک مسئله همگانی بوده و یکی از ضروریات قطعی در جامعه اسلامی است.

کارشناس فرهنگی بانوان اظهار کرد: نهادینه کردن فرهنگ حجاب و پوشش اسلامی در جامعه و رعایت عفت عمومی از جمله کارهای فرهنگی است که به لحاظ اهمیت باید در صدر برنامه قرار گیرد لذا در هفته گرامیداشت حجاب وعفاف که همزمان با ماه رمضان و اوقات فراغت تابستان است ویژه‌برنامه‌هایی با حضور اساتید حوزه و دانشگاه و با حضور بانوان و دختران جوان در مساجد و محافل دینی، اختصاص مباحث هسته‌های فرهنگی جوان به حجاب و عفاف، برگزاری نشست‌های دینی، هماهنگی و اعزام بانوان مبلّغ به مساجد، ارگان‌ها و ادارات، مصاحبه‌های متعدد در رسانه‌های جمعی برگزار می‌شود.

وی یادآور شد: تهیه و درج احادیث و پیام‌های اخلاقی با موضوع حجاب و عفاف، درج مقالات و مباحث پیرامون حجاب و عفاف در پایگاه اینترنتی تبیان و بانوان فرهیخته و فعال عرصه فرهنگی دینی، بیان احادیث، روایات و توصیه‌های دینی در مورد مسئولیت مشترک زن و مرد در رعایت نگاه و.... از دیگر برنامه‌های هفته حجاب و عفاف است.

captcha