به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاعرسانی «الجزیره»، وزرای امور خارجه کشورهای عضو اتحادیه عرب، فردا، 23 تیرماه، یک جلسه اضطراری برای اتخاذ یک واکنش قوی علیه تهاجم رژیم صهیونستی به نوار غزه در قاهره تشکیل خواهند داد.
تشکیل جلسه به پیشنهاد کویت که در حال حاضر ریاست دورهای اتحاد عرب را به عهده دارد، صورت گرفته است.
«عزیز الدیحانی»، نماینده دائم کویت دراتحادیه عرب تصریح کرد: کویت از کشورهای عربی خواست تا در باره هجوم اسرائیل به غزه و پیامدهای منفی آن جلسهای اضطراری تشکیل دهند.
شمار قربانیان به ۱۶۵ شهید و ۱۰۹۲ زخمی رسید
از سوی دیگر، وزارت بهداشت فلسطین از افزایش شمار قربانیان حملات هوایی رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف نوار غزه به ۱۶۵ شهید و ۱۰۹۲ زخمی خبر داد.
اشرف القدره، سخنگوی وزارت بهداشت غزه، بامداد امروز، 22 تیرماه، در صفحه کاربری خود در «فیسبوک» نوشت: قربانیان تجاوزهای مکرر اسرائیل به نوار غزه به 165 شهید فلسطینی و 1092 زخمی افزایش یافته است.»
براساس این گزارش، جنگندههای رژیم صهیونیستی، بامداد امروز در دور جدید حملات خود، شهر غزه و مناطقی در شمال و جنوب نوار غزه را هدف قرار دادند که در جریان آنها سه فلسطینی به شهادت رسیدند.