کد خبر: 1429795
تاریخ انتشار : ۲۴ تير ۱۳۹۳ - ۰۸:۱۹
فرماندار نهاوند:

جلوه‌های زندگی زنان محجبه و موفق برای جامعه بیان شود

گروه اجتماعی: باید الگوهای زنان محجبه و جلوه‌های زندگی موفق آنان از طریق صدا و سیما‌، نشریات و ... برای افراد جامعه بیان شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، دوشنبه، 23 تیر عبدالملکی، فرماندار شهرستان نهاوند در نشست شورای فرهنگ عمومی این شهرستان گفت: از جمله راهکارهای گسترش فرهنگ عفاف و حجاب افزایش وسایل حمل و نقل عمومی برای بانوان، فعال کردن تحقیقات دانشجویی و نشریات در این زمینه است.

وی افزود: دستورالعمل گسترش فرهنگ عفاف و حجاب مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی است که حکم قانون را دارد و برای 21 دستگاه و نهاد وظایفی مشخص شده است که همگی ملزم به اجرای آن هستند.

حجت‌الاسلام مغیثی، امام جمعه نهاوند نیز در این نشست اظهار کرد: ماه مبارک رمضان، ماه قرآن است و بنا به گفته پیامبر گرامی اسلام(ص) «هر وقت فتنه‌ها به شما روی آورد به سراغ قرآن بروید و از قرآن راه مقابله را بیابید و خود را نجات دهید» باید به توصیه‌های قرآنی در این خصوص عمل کنیم؛ حالا چه فتنه داخلی یا خارجی باشد.

وی اضافه کرد: قرآن برای فتنه‌های داخلی نسخه دارد که همان اطاعت و پیروی از امامان و در زمان غیبت اطاعت از ولی فقیه است و در خصوص فتنه‌های خارجی نیز مسلمانان را به وحدت فراخوانده و با صراحت بیان فرموده که به مقدسات یکدیگر اهانت نکنید و با یکدیگر با وحدت و برادری رفتار کنید.

حجت‌الاسلام مغیثی عنوان کرد: مسائل فرهنگی و دینی نیازمند بودجه‌های بیشتری است و بحث حجاب و عفاف در شهرستان با کار دستگاهی حل نمی‌شود بلکه باید یک دستگاه متولی اصلی این موضوع قرار گیرد.

captcha