کد خبر: 1429995
تاریخ انتشار : ۲۴ تير ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۰
اسماعیل هنیه:

خون شهدا ما را بر ادامه جهاد علیه اشغالگران مصمم‌تر می‌کند

گروه بین الملل: نخست وزیر سابق دولت فلسطین در غزه گفت: خون‌های ریخته‌شده شهیدان، ما را بر ادامه مقاومت و جهاد علیه اشغالگران وحشی اسرائیل مصمم‌تر می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از روزنامه «المصریون»، اسماعیل هنیه، نائب رئیس دفتر سیاسی حماس در گفت‌وگو با شبکه ماهواره‌ای الجزیره با بیان این مطلب گفت: جنبش حماس افتخار دارد که در برابر اشغالگری اسرائیل که همچنان به جنایات وحشیانه خود علیه ساکنان غزه ادامه می‌دهد، به مبارزه ایستاده است.
وی افزود: رژیم اشغالگر اسرائیل از مدت‌ها پیش در پی به فسادکشاندن فرآیند مصالحه و تشکیل دولت جدید فلسطین که تحت نظارت مصر صورت گرفت، است.
اسماعیل هنیه تأکید کرد: جنبش مقاومت هیچ‌گاه آغازکننده حمله به رژیم اشغالگر اسرائیل نبوده است، بلکه اسرائیل تجاوز علیه مردم بی‌گناه فلسطین را آغاز کرد، اما مقاومت تا زمانی که این تهاجم و تجاوز را متوقف نکند، ساکت نمی‌ماند، و رژیم اشغالگر اسرائیل را شوکه خواهد کرد.
رئیس سابق دولت فلسطین در غزه گفت: جنبش مقاومتی که حماس آن را هدایت می کند، مقاومتی قوی و رشید در راستای محافظت از جان و خاک و آبرو و اعتبار فلسطین و فلسطینیان است.
هنیه در پایان گفت: خون‌هایی که ریخته می شود، ما را در ادامه مقاومت در برابر اشغالگری وحشیانه اسرائیل مصمم‌تر می‌کند.

captcha