کد خبر: 1434201
تاریخ انتشار : ۰۶ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۴
نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران مطرح کرد:

تسلط بر خاورمیانه؛ هدف شوم اسرائیل از ایجاد تفرقه میان کشورهای منطقه

گروه سیاسی: ناصر ابوشریف گفت:اسرائیل با ایجاد تفرقه میان کشورهای خاورمیانه درصدد به هم ریختگی منطقه است تا بتواند با سوء استفاده از اختلافات موجود به اهداف شوم خود از جمله تسلط بر منطقه خاورمیانه بهره بگیرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از البرز، ناصر ابوشریف، نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران درجلسه شورای اداری شهرستان کرج که عصر پنجم مردادماه، با حضور مسئولان اداری شهرستان در سالن شهدای دولت استانداری برگزار شد، گفت: رژیم صهیونیستی برای دستیابی به این هدف شوم خود از یاری تمام مستکبران جهانی از جمله آمریکا بهره می‌گیرد اما باید بداند که ترفندهایش هیچگاه به نتیجه نخواهد رسید؛ چراکه ملت شهیدپرور ایران همواره حامی نظام جمهوری اسلامی ایران هستند و تا پای جان از آرمان‌های انقلاب اسلامی دفاع خواهند کرد.

ابوشریف با اشاره به تحلیل امام خمینی(ره) مبنی براین‌که اسرائیل یک غده سرطانی است و این غده سرطانی باید نابود شود، اظهار کرد: اسرائیل با ایجاد تفرقه میان کشورهای خاورمیانه درصدد به هم ریختگی منطقه است تا بتواند با سوء استفاده از اختلافات موجود به اهداف شوم خود از جمله تسلط بر منطقه خاورمیانه بهره بگیرد.

نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران ادامه داد: مبارزه با اسرائیل مختص یک کشور خاص نیست بلکه به همه کشورهای منطقه خاورمیانه مربوط می‌شود لذا این کشورها باید با اتحاد و همدلی این غده سرطانی را نابود کنند و منطقه را از شر فتنه‌های اسرائیل نجات دهند.

وی در ادامه از فعالیت گروهک تکفیری داعش سخن به میان آورد و گفت: گروهک تکفیری داعش که دست‌نشانده رژیم غاصب اسرائیل است در نظردارد با تخریب چهره اسلام و ایجاد اختلاف بین مسلمانان، قدرت مسلمانان را کاهش دهد.

این مبارز فلسطینی با بیان این‌که خطر اصلی منطقه وجود رژیم صهیونیستی و متحدان آن هست، گفت: مقام معظم رهبری نیز داعش را به‌عنوان ابزاری برای رژیم غاصب معرفی کردند و امروز شاهد آن هستیم که اسرائیل حتی به هم‌پیمانان خود نیز اجازه محدود برای استفاده از فناوری هسته‌ای داده است.

ابوشریف عنوان کرد: اسرائیل و هم پیمانانش تصمیم  به تضعیف تمام کشورهای منطقه اطراف اسرائیل دارند تا از این طریق بتوانند قدرت اسرائیل را حفظ کنند.

وی ادامه داد: زمانی که رژیم اسرائیل در فلسطین ایجاد شد کشورهای اتیوپی، اردن، ترکیه و ایران کمربندی امنیتی برای آن ایجاد کردند اما با پیروزی انقلاب اسلامی ، اسرائیل یکی از حامیان مهم خود را از دست داد.

نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران از محور مقاومت به‌عنوان کمربندی خصمانه علیه اسرائیل یاد کرد و افزود: فعالیت‌های کشورهای مقاومت بر علیه اسرائیل، توانمندی رژیم صهیونیستی را روز به روز تضعیف کرد به طوری‌که اسرائیل سرانجام مجبور به عقب‌نشینی از سرزمین‌هایی شد که در لبنان، اردن تصرف کرده بود.

این مبارز فلسطینی در بخش دیگری از سخنان خود به کشتار بی‌رحمانه مردم غزه توسط رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت: بیش از 90 درصد کشته‌شدگان در حملات رژیم غاصب در روزهای گذشته زنان، کودکان و سالخوردگان هستند.

وی عنوان کرد: خوشبختانه با رشادت گروه‌های مقاومت تا کنون بیش از شش میلیون صهیونیست به پناهگاه‌ها رانده شده و 45 صهیونیست کشته و 300 نفر نیز زخمی شده‌اند.

نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین درایران ضمن تحلیل آخرین تحولات و کشتار ددمنشانه رژیم صهیونیستی در نوار غزه، گفت: فعالیت‌های اقتصادی اسرائیل با حملات مبارزان فلسطینی متوقف شده و 70درصد جمعیت اسرائیل در حدفاصل 40 کیلومتری غزه از این منطقه گریخته‌اند.

ابوشریف در پایان از مشارکت پرشکوه مردم در راهپیمایی روز قدس ابراز خرسندی کرد و گفت: ملت ایران اسلامی با تبعیت از رهبری تنها یاور ملت فلسطین نیستند بلکه برادر و همراه مردم مظلوم فلسطین بوده و خواهند بود.

یادآور می‌شود، نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در پایان از سوی مدیران و رؤسای سازمان‌ها و اعضای شورای اداری شهرستان کرج با شعار مرگ بر اسرائیل بدرقه شد.

captcha