کد خبر: 1435858
تاریخ انتشار : ۱۳ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۶

همایش «بدر منیر» در نهاوند برگزار می‌شود

گروه اجتماعی: همایش استانی «بدر منیر» با هدف گرامیداشت یاد و خاطره شهید «منیره سیف» از شهدای شاخص در کانون بسیج نهاوند برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، همایش استانی «بدر منیر» با هدف گرامیداشت یاد و خاطره شهید «منیره سیف» از شهدای شاخص در کانون بسیج نهاوند دوشنبه، 13 مرداد همزمان با سالروز تشکیل بسیج جامعه زنان برگزار می‌شود.

در این مراسم سیدحسن فاضلیان، امام جمعه ملایر سخنرانی می‌کند و با حضور دختران 17 ساله همسن این شهید برگزار می‌شود؛ همچنین از دیگر برنامه‌های بزرگداشت روز بسیج جامعه زنان برگزاری نشست‌های تخصصی با موضوع عفاف و حجاب و آسیب‌های ماهواره در همدان است.

همچنین در شهرستان اسدآباد همایش 600 نفری، جشنواره نقاشی، نمایشگاه عکس، غبارروبی مزار شهدا، مسابقات ورزشی و جشنواره نقاشی برگزار می‌شود و در تویسرکان نیز یادوراه شهدای شاخص به‌مناسبت روز قشر برگزار می‌شود.

یادآور می‌شود، از جمله برنامه‌های اجرایی در کبودرآهنگ نیز همایش ضرورت‌های افزایش جمعیت برای داشتن زندگی شادتر، برگزاری نمایشگاه کتاب، نشست مادران پرچم‌داران مقابله با جنگ نرم و مسابقه وصیت‌نامه است.

captcha