کد خبر: 1435947
تاریخ انتشار : ۱۳ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۷:۱۱
استاد علوم اسلامی در فنلاند:

شبکه‌های اجتماعی؛ عامل شکست جنگ رسانه‌ای علیه فلسطین/ گرایش به تحریم کالای اسرائیلی

گروه بین‌الملل: موضوع فلسطین درباره تمایز میان عدالت و بی‌عدالتی، آزادی و اسارت و انسانیت و قساوت است؛ این‌ها موضوعاتی نیستند که مربوط به یک عقیده خاص باشد، چرا که هر کس در مورد این موضوعات دغدغه‌مند است، باید نسبت به اوضاع فلسطین نیز دغدغه و اعتراض داشته باشد.

حجت‌الاسلام عباس بهمن‌پور، استاد علوم اسلامی در هلسینکی فنلاند، در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) ضمن بیان این مطلب، گفت: فلسطینی‌ها با بی‌عدالتی و ظلم عظیمی مواجه هستند و جنایات اسرائیل علیه آن‌ها به طور بی‌وقفه و همه روزه ادامه دارد. در سرتاسر جهان افراد زیادی هستند که این رفتارهای غیر انسانی را برنتافته‌اند و آنچه امروز از اعتراضات جهانی نسبت به رژیم صهیونیستی مشاهده می‌کنیم ناشی از همین مسئله است.

خشم عمومی مردم در سرتاسر جهان
وی افزود: تظاهرات و راهپیمایی همواره راهی برای بیان عقاید سیاسی و نارضایتی عمومی نسبت به اوضاع فلسطین اشغالی بوده است و در این روزها به دلیل تجاوز خصمانه ارتش اسرائیل به مردم  بی‌پناه غزه و جنایات انجام شده توسط آن، خشم عمومی مردم نسبت به این رژیم در سرتاسر جهان برانگیخته شده است.

ظهور شبکه‌های اجتماعی عامل خنثی‌سازی بی‌خبری مردم به فلسطین
حجت‌الاسلام بهمن‌پور همچنین به دلایل گسترش این آگاهی عمومی نسبت به ماهیت واقعی رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت: گر چه بعد از دهه‌ 80 میلادی بسیاری از معادلات در خاورمیانه تغییر کرده‌اند اما آنچه بیش از همه به چشم می‌آید بی‌رحمی و سبوعیت روزافزون اسرائیل در این سال‌هاست که خشم عمومی نسبت به این رژیم را افزایش داده است. همچنین، امروزه  ظهور رسانه‌های جمعی آنلاین و شبکه‌های اجتماعی به بیداری بسیاری از مردم نسبت به حقایق رخ داده در فلسطین اشغالی کمک شایانی کرده و باعث شده تا مردم به تدریج جنگ رسانه‌ای و دروغ پراکنی‌های انجام شده را باور نکنند.

سرزمین‌های فلسطینی را به بزرگترین زندان جهان
وی با اشاره به اینکه رژیم صهیونیستی قصد دارد سرزمین‌های فلسطینی را به بزرگترین زندان جهان تبدیل کند، تاکید کرد: فلسطینی‌ها همواره از حق دفاع از سرزمین خود در برابر اشغالگران استعمارگر صهیونیست برخوردار بوده‌اند و هیچ کس نمی‌تواند این حق را از آن‌ها دریغ کند.
امام جماعت مرکز اسلامی هلسینکی در مورد گستره اهمیت موضوع فلسطین، گفت: موضوع فلسطین به هیچ‌وجه نباید محدود به خاورمیانه و جهان عرب باشد؛ زیرا آنچه که رژیم صهیونیستی انجام می‌دهد چیزی جز ظلم و نسل کشی نیست و بنابراین مواجهه با آن باید همچون برخورد با آپارتاید در آفریقای جنوبی باشد.

سکوت معنادار رسانه‌ها و نهادهای بین‌المللی
این محقق دانشگاهی در پاسخ به سوالی درباره عملکرد رسانه‌ها و نهادهای غربی در مواجهه با جنایت‌های صورت گرفته در غزه، گفت: اگر چه اخبار جنگ امروز در کلیه رسانه‌ها انعکاس گسترده دارد، اما بخش‌هایی از واقعیت‌های موجود به دلیل سکوت کامل خبری رسانه‌ها بروز پیدا نمی‌کند و رسانه‌های غربی با گزینش سلیقه‌ای و جهت‌دار اخبار به تحریف حقایق می‌پردازند. نهادهای بین‌المللی نیز با سکوت معنا دار خود و عدم محکومیت قاطع جنایت‌های رژیم صهیونیستی، نشان داده‌اند که نمی توان به عدالت‌محوری این نهادها امید داشت.
وی تاکید کرد: عدالت‌طلبان جهان باید خود برای اعاده حقوق مردم مظلوم غزه و فلسطین اقدامات جدی‌تری را دنبال کنند.

پیوستن به جنبش تحریم کالای اسرائیلی

حجت‌الاسلام بهمن‌پور در پایان پیوستن به جنبش تحریم کالاهای اسرائیلی را یکی از راه‌های موثر برای مقابله با رژیم صهیونیستی دانست و گفت: مردم جهان و به‌ویژه مسلمانان می‌توانند با پیوستن به این جنبش، رژیم اشغالگر قدس را تضعیف کنند.

captcha