کد خبر: 1436184
تاریخ انتشار : ۱۴ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۳
حیدری خبر داد:

برگزاری نشست شورای سیاستگذاری جشنواره «تئاتر رضوی» در آینده نزدیک

گروه هنر: پیگیری‌ها در مورد برگزاری نشست شورای سیاستگذاری جشنواره «تئاتر رضوی» در حال انجام است و به زودی این نشست پیش از آغاز دهه کرامت برگزار خواهد شد.

ابوالحسن حیدری، معاون هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با اعلام این خبر گفت: پیش از برنامه‌ریزی در مورد از سرگیری و نحوه برگزاری جشنواره «تئاتر رضوی» بر طبق توافق صورت گرفته باید نشست شورای سیاستگذاری جشنواره در زمینه طرح موضوعات اعتباری و ساختار اجرایی آن برگزار شود که درخواست آن از سوی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خراسان شمالی صورت گرفته است.
وی گفت: در این نشست که با حضور معاونان اداری و مالی و هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مدیرکل ارشاد استان خراسان شمالی ، استاندار خراسان شمالی و همچنین نمایندگانی از کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی ایران برگزار خواهد شد، مواردی از جمله حوزه اعتباری برگزاری این جشنواره و نحوه اجرای آن مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفته و در مورد کم و کیف آن تصمیم‌گیری خواهد شد.
حیدری ادامه داد: در حال حاضر کلیت مفاد و موارد طرح شده در نشست آتی شورای سیاستگذاری جشنواره «تئاتر رضوی» به تصویب رسیده است و ما همچنان منتظر هستیم با هماهنگی طرفین هر چه زودتر این نشست برگزار شود که طبق شواهد موجود این نشست تا پیش از آغاز دهه کرامت منعقد خواهد شد.
وی ادامه داد: بحثی نیز اخیراً در مورد برگزاری این جشنواره به شکل بین‌المللی از سوی مسئولان فرهنگی و هنری استان مطرح شده است که در این نشست طرح موضوع می‌شود و با توجه به ظرفیت‌های بالایی که پرداخت هنری به فرهنگ و سیره رضوی در سطح بین‌المللی دارد، امیدواریم با این طرح با پشتوانه مطالعاتی و پژوهشی کافی موافقت شود.
حیدری در پایان گفت: پس از توافقات نهایی در این نشست، برنامه‌ریزی‌های اجرایی بلافاصله به انجام رسیده و امیدواریم که فراخوان دهمین جشنواره «تئاتر رضوی» را همزمان با دهه کرامت برای شرکت علاقه‌مندان به تئاتر رضوی در دهه کرامت سال 94  اعلام کنیم.

captcha