کد خبر: 1436443
تاریخ انتشار : ۱۵ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۱

همایش تکریم خادمان طرح «تلاوت نور» در اصفهان برگزار می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: همایش تکریم خادمان طرح «تلاوت نور» ۱۶ مرداد با حضور نفر اول مسابقات بین‌المللی قرآن در سال ۹۳ و دبیر ستاد عالی کانون‌های مساجد کشور در اصفهان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اصفهان، همایش تکریم خادمان طرح «تلاوت نور» پنجشنبه، 16 مرداد با حضور جعفر فردی، نفر اول مسابقات بین‌المللی قرآن در سال 93، حجت‌الاسلام حمیدرضا سلیمانی، مشاور وزیر و دبیر ستاد عالی کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد کشور، آیت‌الله سیدیوسف طباطبایی‌نژاد، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان، رسول زرگرپور، استاندار اصفهان و حجت‌الاسلام محمد قطبی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان برگزار می‌شود.

طرح تلاوت نور یا همان طرح قرائت قرآن کریم بعد از اقامه نماز در مساجد است که از ماندگارترین طرح‌هاست و در عین حال با استقبال عموم مردم و حتی سازمان‌ها و نهادهای دولتی و غیر دولتی همراه بوده به طوری که در نمازخانه و مساجد بسیاری از اداره‌ها، مدارس، دانشگاه‌ها و حتی زندان‌ها برگزار می‌شود.

نشر و گسترش فرهنگ قرآنی در جامعه، فراگیری و آموزش غیر مستقیم صحیح‌خوانی و ترتیل‌خوانی قرآن در مساجد کشور، جذب هرچه بیشتر کودکان و نوجوانان و جوانان به سه رکن مسجد، نماز و قرآن، الگوسازی از قاریان نوجوان و جوان و ایجاد زمینه و انگیزه برای افراد مستعد و علاقه‌مند برای یادگیری تخصصی علوم قرآنی از اهداف اجرای طرح تلاوت نور است.

بنا بر این گزارش، از حدود پنج هزار مسجد استان اصفهان بالغ بر سه هزار مسجد، مجری طرح تلاوت روزانه قرآن کریم هستند که از این تعداد بیش از 1600 مسجد دارای کانون فرهنگی ـ هنری بوده و از میان این کانون‌ها، 90 کانون در قالب خانه‌های نور به‌طور ویژه فعالیت‌های قرآنی دارند.

همچنین تلاوت جعفر فردی، نفر برتر مسابقات بین ‌لمللی قرآن در سال 93 در همایش تکریم خادمان طرح «تلاوت نور» اصفهان، پخش کلیپ مقام معظم رهبری در حوزه قرآن و تلاوت نور و اجرای تواشیح یکی از گروه‌های ممتاز سلام، بصائر و اصفهان، تجلیل از قاسمعلی عمادی،‌ مربی موفق قرآنی که ‌بیش از 10 سال سابقه قرآنی و مربی روخوانی و روان‌خوانی و تجوید و مفاهیم، چهار سال مدیرعامل مؤسسه مهد قرآن کریم خمینی‌شهر و شش سال عضو هیئت مدیره آن را در کارنامه خود دارد و تاکنون، ‌موفق به برگزاری چهار دوره آموزش قرآن ویژه بزرگسالان و افراد کم‌سواد شده است از دیگر برنامه‌های این همایش است.

captcha