کد خبر: 1439724
تاریخ انتشار : ۲۵ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۸
امام جمعه آران و بیدگل:

ارتقای توانمندی‌های مقاومت در جنگ غزه بر همگان آشکار شد

گروه اجتماعی: اسرائیل نه تنها قدرت منطقه‌ای نیست بلکه خانه عنکبوتی است که با چند عملیات مقاومت متلاشی شده، در جنگ غزه قدرت موشکی و ارتقای توانمندی‌های مقاومت بر همگان آشکار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اصفهان، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمد موسوی، نماینده ولی فقیه و امام جمعه آران و بیدگل 24 مرداد در خطبه‌های نماز جمعه که در مصلای آران و بیدگل برگزار شد، گفت: در این جنگ مشخص شد که اسرائیل با وجود ظاهر توانمند خود، رژیمی شکننده است.

وی افزود: اسرائیل نه تنها قدرت منطقه‌ای نیست بلکه خانه عنکبوتی است که با چند عملیات مقاومت متلاشی شده و در پایان شروط مقاومت را نیز می‌پذیرد، در جنگ غزه قدرت موشکی و ارتقای توانمندی‌های مقاومت بر همگان آشکار شد.

حجت‌الاسلام موسوی با اشاره به انتخاب رئیس جمهور جدید کشور عراق، گفت: این انتخاب طبق روال قانونی و از بین افراد واجد شرایط در مجلس عراق صورت گرفت.

وی عنوان کرد: ملاک و محور امور در کشور عراق مرجعیت است و گروه‌های مختلف این کشور باید حول محور وحدت در راستای تشکیل دولت قانونی عراق گام بردارند.

امام جمعه آران و بیدگل تهدید داعش را از مشکلات اساسی در این کشور دانست و گفت: هر فردی که از طریق قانون در کشور عراق بر مسند قدرت بنشیند می‌تواند راه را برای همکاری با کشورهای دوست و برادر منطقه بگشاید.

captcha