کد خبر: 1440633
تاریخ انتشار : ۲۷ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۷

مشارکت معلمان در اقامه نماز از مؤثر‌ترین روش‌‌های الگودهی به دانش‌آموزان است

گروه اجتماعی: مدیر‌کل آموزش و پرورش همدان گفت: بر‌گزاری مطلوب و جذاب نماز جماعت در مدارس با مشارکت معلمان و مربیان مدرسه از مؤثر‌ترین روش‌های الگودهی به دانش‌آموزان برای نهادینه‌کردن این فریضه الهی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، عبدالرضا فولادوند‌، مدیر‌کل آموزش و پرورش استان همدان یکشنبه، 26 مرداد در دو همایش هم‌اندیشی مجلس مشورتی معلمان استان گفت: مجلس مشورتی معلمان مصداق عینی مشارکت معلمان در فرایند تصمیم‌گیری تعالی ابعاد گوناگون آموزش و پرورش استان است.

وی با مرور سیر تاریخی تحریم‌های ظالمانه علیه ایران در ادوار مختلف، بیان کرد: اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی تنها راه برون‌رفت از مشکلات و مقاوم‌سازی اقتصاد کشور است و اعضای مجلس مشورتی می‌توانند با شناسایی راهبردهای عملیاتی مناسب در مدارس‌، زمینه‌های اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی را فراهم آورند.

مدیر‌کل آموزش و پرورش همدان عنوان کرد: از جمله سیاست‌های آموزش و پرورش ایجاد و تحول در این نهاد، توجه به امنیت کاری معلمان و تلاش برای به حداقل رساندن مشکلات آنان است و اعضای مجلس مشورتی معلمان راهکارهای عملی خود را در امور رفاهی معلمان ارائه کنند.

وی مشارکت دانش‌آموزان و اولیای آنها را از کلیدی‌ترین راهبردهای اداره مدارس عنوان کرد و گفت: حمایت از مدارس غیر دولتی از سیاست‌های آموزش و پرورش است که علاوه بر ارتقای کیفیت آموزش و پرورش به ایجاد اشتغال نیز کمک می‌کند.

captcha