کد خبر: 1442699
تاریخ انتشار : ۰۳ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۸:۲۷
حجت‌الاسلام اکرمی:

صدا و سیما، دانشگاهی که فروشگاه شده است/ رواج تمسخر به بهانه شاد کردن

گروه جامعه: رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری با تأکید بر اینکه رسانه ملی از هدف عالی دانشگاه بودن به فروشگاه بودن تنزل یافته است گفت: رسانه‌ها از فضای آزاد پس از انقلاب برای رواج اخلاقیات استفاده کنند نه تمسخر و استهزا.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدرضا اکرمی، رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به برخی از گناهان اجتماعی که بعضا  به رفتارهای روزمره افراد مبدل شده است اشاره و عنوان کرد: استهزا و تمسخر از جمله رفتارهای نامطلوبی است که در ارتباطات فردی و رسانه‌ای گسترش یافته.

وی اظهار کرد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی آزادی فضا، قلم و بیان به وجود آمد، اما از این فضا به درستی برای آموزش اخلاق اسلامی استفاده نکردیم و این آزادی بعضا سبب شکسته شدن و برداشتن دیوارهای حرمت شد.

حجت‌الاسلام اکرمی اولین متولی برای آموزش حفظ حرمت‌ها را خانواده برشمرد و گفت: رسانه‌های دیداری، شنیداری و مکتوب نیز به دلیل جاذبه و تأثیرگذاری که دارند می‌توانند در گسترش فضای احترام در جامعه و یا برعکس ایجاد فضای متشنج تمسخر و استهزا نقش جدی داشته باشند.

تمسخر در مبانی دینی، اخلاقی و انسانی ابزار خنده نیست

وی تمسخر و استهزا را یک گناه فردی و اجتماعی دانست که پیامدهایی نامطلوبی را برای سرنوشت یک جامعه در پی دارد و گفت: تمسخر در مبانی دینی، اخلاقی و انسانی نمی‌تواند ابزار خنده و شادی افراد باشد.

رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری به مضمون برخی برنامه‌های تلویزیونی اشاره و عنوان کرد: شایسته است از این آزادی عمل برای ترویج اخلاقیات استفاده کنیم نه اینکه به بهانه شاد بودن تمسخر و استهزا را در جامعه رواج دهیم.

وی با تأکید بر اینکه رسانه ملی از هدف عالی دانشگاه بودن به فروشگاه بودن تنزل یافته است گفت: نیاز امروز ما جامه عمل پوشاندن به مطالبه مقام معظم رهبری و توجه به فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی است تا شاهد گسترش بی‌اخلاقی در جامعه نباشیم.

میزان؛ قانون و رهنمودهای مقام معظم رهبری

رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری در ادامه سخنان خود یادآور شد: در این بین میزان باید قانون و رهنمودهای مقام معظم رهبری باشد از تشتت آرا و عقاید در امان بمانیم.

captcha