کد خبر: 1443344
تاریخ انتشار : ۰۴ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۳

برگزاری نشست «آسیب‌شناسی ماهواره» در ۱۸ شهرستان سیستان و بلوچستان

گروه اجتماعی: مسئول بسیج ادارات سپاه سلمان سیستان و بلوچستان گفت: از ابتدای هفته جاری تاکنون، نشست‌های نهضت روشنگری با محوریت «آسیب‌شناسی ماهواره» در بیش از ۱۸ شهرستان سیستان و بلوچستان برگزار شد.

عباس میر، مسئول بسیج ادارات سپاه سلمان سیستان و بلوچستان، در گفت وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان، گفت: از ابتدای هفته جاری تا کنون، نشست‌های نهضت روشنگری با محوریت « آسیب‌شناسی ماهواره» در بیش از 18 شهرستان سیستان وبلوچستان برگزار شد.
وی در ادامه افزود: این نشست‌ها با حضور بسیجیان، اعم از برادران و بانوان، مربیان و اعضای حلقه‌های طیبه صالحین و با دعوت از کارشناسان مختلف فرهنگی و مذهبی به‌عنوان سخنران برگزار شد.
مسئول بسیج ادارات سپاه سلمان سیستان و بلوچستان بیان کرد: ماهواره و به‌خصوص شبکه‌های فارسی زبان روی اعتقادات و فرهنگ جوامع اسلامی تمرکز کرده است و بسیج نقش مؤثری در مقابله با این فعالیت‌ها دارد.
میر همچنین اظهار کرد: آشنایی با ولایت، کادرسازی برای آینده نظام، کاهش تخلفات ادارای و رضایتمندی ارباب رجوع، وجدان کاری و مدیریت مشارکتی از جمله شاخص‌های مهم در بسیج ادارات است.

captcha