کد خبر: 1443754
تاریخ انتشار : ۰۵ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۹

برپایی نخستین نمایشگاه محصولات فرهنگی و لوازم‌التحریر اسلامی در زابل

گروه اجتماعی: مدیر روابط عمومی اداره‌کل تبلیغات اسلامی سیستان و بلوچستان گفت: در راستای تأکیدات مقام معظم رهبری به لزوم تولید و ترویج محصولات متناسب با فرهنگ و ارزش‌های اسلامی، نخستین نمایشگاه فرهنگی لوازم‌التحریر اسلامی از ۱۲ شهریور‌ به‌مدت ۱۰ روز در زابل برپا می‌شود.

سعید صمیمی، مدیر روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی سیستان وبلوچستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان وبلوچستان، گفت: در راستای تأکیدات مقام معظم رهبری به لزوم تولید و ترویج محصولات متناسب با فرهنگ و ارزش‌های اسلامی، نخستین نمایشگاه فرهنگی لوازم‌التحریر اسلامی از 12 شهریور به‌مدت 10 روز در زابل برپا می‌شود.
وی اظهار کرد: این نمایشگاه با هدف ترویج فرهنگ اسلامی و ممانعت از ورود مخرّب لوازم التحریر و نوشت‌افزار غربی با تصاویر مستهجن و ضدفرهنگی به خانواده‌ها و مدارس و همچنین معرفی اسطوره‌ها و قهرمانان اسلامی و باستانی از جمله شخصیت‌های شهدا، شخصیت‌های ملی و هسته‌ای به نسل جوان و نوجوان برپا می‌شود.
صمیمی در پایان بیان کرد: این نمایشگاه با همکاری کانون فرهنگی ـ تبلیغی ابصار و اداره صنعت، معدن و تجارت و اتاق اصناف و همکاری حوزه هنری تهران در محل حسینیه مرحوم شریفی واقع در خیابان طالقانی زابل برگزار می‌شود.

captcha