کد خبر: 1445721
تاریخ انتشار : ۱۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۹

تولید نرم‌افزار «جوان و ارتباط با خدا» در اصفهان

گروه اندیشه: نرم‌افزار «جوان و ارتباط با خدا‏» در خصوص یکی از نشست‌های «جوانی فصل رویش» از سوی فرهنگسرای پرسش سازمان فرهنگی ـ تفریحی شهرداری اصفهان تولید شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اصفهان، نرم‌افزار «جوان و ارتباط با خدا‏» در خصوص یکی از نشست‌های جوانی فصل رویش با سخنرانی شاهین فرهنگ از سوی فرهنگسرای پرسش سازمان فرهنگی ـ تفریحی شهرداری اصفهان تولید شد.
در این نرم افزار به ارائه مفاهیم ذیل پرداخته شده است: بسیاری از ما انسان‌ها، ایمان ظاهری داریم اما رفتارمان، رفتار یک مؤمن شایسته نیست. حضرت علی(ع) فرمودند: ‏‏«عبرت‌ها چقدر فراوانند، عبرت‌پذیران چه اندک»‏.
هر چه در زندگی بیشتر اوج بگیریم، اگر سقوط کنیم خطر بیشتری ما را تهدید می‌کند. نکند این همه تلاش ما با یک ‏گناه و خطا نابود شود. وقتی ‏رگبارهای زندگی باریدن می‌گیرد، باید آرام باشیم، چون سرپناه داریم.‏
پندهای خدا را بشنو و مسیرت را در این راه هموار کن. خدا با تو حرف می‌زند، حرف‌های خدا را گوش کن. گام‌های ‏رفاقت با خدا را بردار! برای این ‏رفاقت باید سه بدهکاری را صاف کنیم که اگر صاف نشود، رسیدن به این راه محال ‏است.‏
بدهی اول؛ بدهی به مردم، اینکه آبروی چه کسی را بردیم؟ دل چه کسی را لرزاندیم؟ سر چه کسی فریاد کشیدیم؟ .... ‏حقوق از بین رفته بسیار مهم ‏است و اگر حق‌الناس، صاف نشده و تسویه نشود، نمی‌توان راه خدا را پیمود.‏
بدهی دوم؛ بدهی به خداوند، نخواندن نماز، نپرداختن خمس و .... بهشتیان از جهنمیان می‌پرسند: برای چه به جهنم ‏رفتید؟ می‌گویند ما از نمازخوانان ‏نبودیم.‏
بدهی سوم؛ بدهی به خود، که همان حق‌النفس است، چشمی که با طمع به ناموس مردم نگاه کرده شد، گوشی که با آن ‏غیبت دیگران شنیده شد و ...‏ .

یادآور می‌شود، علاقه‌مندان می توانند لوح فشرده این نشست را به قیمت سه هزار تومان با مراجعه به محل فرهنگسرای ‏پرسش واقع در خیابان ‏جهاد، کوچه صفا، کوچه شاداب و یا انتشارات سازمان فرهنگی ـ تفریحی شهرداری اصفهان ‏واقع در میدان امام حسین(ع) خیابان باغ ‏گلدسته، طبقه همکف کتابخانه مرکزی شهرداری اصفهان تهیه ‏کنند، تلفن‌های 32351660-32352300 جهت کسب اطلاعات بیشتر اعلام شده است.

captcha