کد خبر: 1447223
تاریخ انتشار : ۱۵ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۶

کارگزاران حج ۹۳ با رهبرمعظم انقلاب دیدار می‌کنند

گروه جامعه: کارگزاران حج ۹۳ فردا با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان حج و زیارت، کارگزاران حج 93 فردا یکشنبه 16 شهریور ماه همزمان با میلاد با سعادت امام علی بن موسی‌الرضا(ع) با رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار و از رهنمودهای ایشان بهره‌مند می‌شوند.
در این مراسم علی جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، حجت‌الاسلام و المسلمین قاضی عسکر نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت و سعید اوحدی رئیس سازمان حج و زیارت در ابتدای این مراسم گزارشی کوتاه از اقدامات صورت گرفته در خصوص اعزام زائران ایرانی به حج و برنامه‌های پیش رو در عملیات حج 93 در حوزه های اجرایی، فرهنگی و خدماتی ارائه خواهند داد.
لازم به ذکر است: هرساله کارگزاران حج پیش از اعزام به سفر معنوی حج تمتع با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند و رهنمودهای خردمندانه و روشنگرانه ایشان را سرلوحه تلاش خود در ارائه خدمات به زائران بیت‌الله الحرام قرار می‌دهند.

captcha