کد خبر: 1448884
تاریخ انتشار : ۱۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۸
حجت‌الاسلام شریفانی:

تمام دانشگاه‌های مستقر در شیراز دارای دفتر نهاد رهبری هستند

گروه اجتماعی: مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه‌های استان فارس گفت: فارس تنها استانی است که تمامی دانشگاه‌های مستقر در مرکز آن از نعمت دفتر نهاد رهبری برخوردار هستند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، حجت‌الاسلام محمد شریفانی، مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه‌های استان فارس امروز، 19 شهریور در مراسم معارفه مسئول دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه‌ پیام‌نور این استان به بیان تاریخچه دفتر نهاد رهبری در دانشگاه پرداخت و گفت: پیگیری‌های وسیعی جهت ایجاد دفتر نهاد رهبری در دانشگاه پیام‌نور استان فارس انجام شد و امروز مفتخریم تنها استانی هستیم که تمامی دانشگاه‌های مستقر در مرکز استان از نعمت دفتر نهاد رهبری برخوردار هستند.
وی افزود: صرف‌نظر از بعد دیانت که نظام انقلاب اسلامی ما بر آن استوار شده است و حجم بالای دانشجویان مذهبی و متدین دانشگاه پیام‌نور، عقلانیت ایجاب می‌کند که مدیر یک سازمان بازوان فکری قدرتمندی داشته باشد تا از این طریق بتواند نیازهای روحی و روانی جوانان را برآورده سازد.
حجت‌الاسلام شریفانی با اشاره به نقش علما در این راستا عنوان کرد: یک روحانی متدین و موفق می‌تواند اولین گزینه برای مدیر باشد. حجت‌الاسلام والمسلمین حافظ ثابت از چهره‌های شاخص، متدین، متعهد و صبور است که از توانایی، تخصص و تجربه لازم جهت مسئولیت نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه پیام‌نور استان فارس برخوردار است و امیدوارم با تعامل، همفکری و تعامل جهت تحقق منویات مقام معظم رهبری در دانشگاه حرکت کنیم.

captcha