کد خبر: 1452260
تعداد نظرات: ۲۰ نظر
تاریخ انتشار : ۳۰ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۵

برگزاری کلاس حفظ قرآن «علی رجبی»

گروه فعالیت‌های قرآنی: کلاس حفظ «علی رجبی» حافظ بین‌المللی همه روزه در دفتر تخصصی حفظ برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، کلاس‌ حفظ تخصصی علی رجبی، حافظ بین‌المللی قرآن کریم، تمامی ایام هفته به جز جمعه‌ها به صورت متمرکز و به سبک نوین و خاص در دفتر تخصصی حفظ قرآن کریم در کرج برگزار می‌شود.

در این دفتر تخصصی حفظ نیز کلاس‌ در رشته‌های تفسیر، ادبیات عرب، ترتیل، تجوید، تربیت‌مربی حفظ، مکالمه‌ عربی و آماده‌سازی حفاظ برای مسابقات، برگزار می‌شود.

این مجموعه که از سال 85 تاکنون فعالیت‌ می‌کند ویژه بانوان و آقایان در تمامی مقاطع سنی (5 تا 65 سال) است، همچنین کلاس‌های این حافظ کل در سه سطح عمومی، نیمه خصوصی و خصوصی برگزار می‌شود.

فعالیت دفتر تخصصی حفظ «علی رجبی» بر روی نخبه‌پروری

سیاست کلی رجبی در آموزش حفظ در سه کلمه «حفظ آسان، کاربردی و ماندگار» خلاصه می‌شود که فعالیت وی در قالب نخبه‌پروری است. در ابتدای امر از افراد جدیدالورود مشاوره ابتدایی و تعیین سطح انجام می‌‌شود و جنس حافظشون، یعنی مقدار تمرکز، سرعت انتقال ذهن، تجربیات کار حفظ، قدرت ادبیات عرب، تصویرسازی ذهن و سوابق حفظشان مورد ارزیابی قرار می‌گیرد، همچنین تست‌های حافظه، تمرکز و مفاهیم انجام می‌شود که افراد ظرف دو تا چهار جلسه تعیین سطح می‌شوند که این تعیین سطح از 1 تا 5 است.

این حافظ کل از سال 72 به مدت22 سال، مشغول تدریس حفظ قرآن کریم است، همچنین وجه دیگر کلاس‌های رجبی بیان نکات مفاهیمی ـ تفسیری است که در هر کلاس متناسب با سطح مخاطب بیان می‌شود.

علاقه‌مندان می‌توانند برای حضور در این دوره‌ها با شماره 02634205009، 09127666680 تماس بگیرند و یا به صورت حضوری به کرج، میدان آزادگان، برج یادمان، طبقه سوم، واحد A1 مراجعه کنند.

گل
|
-
|
۱۳۹۴/۰۴/۱۴ - ۱۷:۲۲
1
3
سلام علیکم از مطالب استاد استفاده کردیم انشاءالله مورد عنایت حق تعالی قرار گیرند...لطفا برای هزینه تدبیر بیندیشید
پاسخ ها
محمد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳۹۶/۰۵/۱۹ - ۱۳:۵۱
بسمه تعالي-صلوات

سلام
بحمدالله حقير حافظ كل قران شده ام
فقط از طريق گوش كردن يك جزء هاي ترتيل استاد پرهيزكار
و كمك گيري از عنایات ايات
و قواعد عربي اداي عبارات
و نگاه به صفحات مبارك قران كريم

كل قران را در عرض دو سال ميشود حفظ كرد با روزي يك ساعت گوش دادن به ترتيل استاد پرهيزكار در جاي ساكت و ساده
با تمركز در معاني و لحن هاي زيباي خواندن ايشان
یاس
|
-
|
۱۳۹۴/۰۵/۲۹ - ۱۶:۴۶
0
3
باسلام خدمت استادگرامی یکی ازدوستان بنده10جزقران درسطح خوب حفظ هستن میخوان ازشهریورتاپایان اسفند20جزباقیمانده روحفظ کنن هزینه کلاس خصوصی برای ایشون چه مقدارهست؟
يعقوب رسول زاده
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۵/۰۱/۲۸ - ۰۹:۵۵
0
2
با سلام و عرض خسته نباشيد خدمت شما خواستم بدونم كلاس اخلاق اسلامي هم داريد براي نوجونها و اكر داريد در كجا داير است؟با تشكر فراوان
قاضی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۵/۰۳/۲۰ - ۱۴:۵۵
1
1
تشکر ،در تعالیم قرآنی تعیین وجه امر پسندیده ای نیست،دانش آموز قرآنی بسته به وسع مالی میبایست مبلغ یا مبالغی را به معلم اهدا کند
حب القران
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۵/۰۴/۰۲ - ۰۳:۲۱
0
2
باسلام میخاستم بدونم شهریه دوره های حفظ درمرکزعلیین چقدره؟
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۵/۰۴/۰۵ - ۰۴:۴۰
0
2
با سلام و خسته نباشید!!
شهریه کلاس های عمومی حفظ چقدره؟
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۵/۰۴/۰۵ - ۰۴:۴۳
1
1
با سلام و خسته نباشید!!
شهریه کلاس های عمومی حفظ چقدره؟
پاسخ ها
asal p
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳۹۶/۰۳/۲۷ - ۱۵:۳۴
شهریه ای که برای کلاسای ایشون میدید برای کلاس قرآن نیست برای روش فوق العاده ایشونه
محمد حسین قهرمانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۵/۰۹/۲۰ - ۰۰:۴۵
0
1
با سلام لطفا" راهنمای فرمائید جهت ثبت نام در کلاس بزرگ سالان به کجا مراجعه کنم باتشکر
پاسخ ها
سلیمان عباسی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳۹۶/۰۳/۲۱ - ۲۱:۴۹
به همین آدرس این پست
امیر حسین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۵/۱۰/۰۷ - ۱۵:۳۰
0
1
از تمام دست اندرکاران این مجموعه خیلی تشکر میکنم واقعا بسیار کلاس خوبی است
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۶/۰۳/۱۶ - ۱۹:۰۰
0
1
موفق باشید
سیما ثلباق
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۶/۰۳/۲۷ - ۱۵:۳۹
0
1
سلام
من ثبت نام کردم واقعا روششون عالیه
علی
|
Germany
|
۱۳۹۶/۰۴/۱۷ - ۱۲:۲۳
2
0
لطفا یک مورد از خروجی این جلسات(شخصی که از ابتدای قرآن با این روش حفظ کرده) در طی ده سال اخیر (که در مسابقات موفق بوده اند) را در سطح استان نام ببرید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
علی یحیایی
|
Germany
|
۱۳۹۶/۰۴/۱۷ - ۱۲:۲۶
1
1
آیت‌الله استادی هشدار داد:
مراقب باشیم منبر و مداحی رنگ مادیات نگیرد/ مادی‌شدن تبلیغ؛ عامل دوری مردم از دین
گروه حوزه‌های علمیه: استاد تفسیر حوزه علمیه قم با بیان اینکه اگر دین رنگ مادیات بگیرد نه‌تنها مقرب مردم به دین نیست بلکه باعث دوری آنان نیز خواهد شد گفت: گاهی گفته می‌شود کسی که مدیحه‌سرایی برای اهل بیت(ع) می‌کند این‌قدر و آن‌قدر پول می‌گیرد؛ این مسائل دورکننده مردم از دین است و هر قدر مداح خوب بخواند و خوش‌صدا باشد اگر کارش با این حرف‌ها قاطی شود مبعد است.
عربشاهی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۶/۰۵/۱۸ - ۱۱:۵۹
1
0
پشیمان شدم ازینکه پسرم رامرکزشماثبت نام کردم تابستانشوبابی برنامگی تون تلف کردین
حسین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۶/۰۶/۲۹ - ۰۷:۲۸
1
0
سلام. وقت همگی به خیر
بنده به لطف و عنایت خداوند موفق به حفظ این مصحف شریف گردیدم. در روش جناب استاد علی رجبی که به عنوان حک تصویر معرفی گشته حفظ صفحه آسان و شیرین است ولی اصولا حافظه ی تصویری ماندگاری ندارد از نگاه روانشناسی نیز نظر این حقیر کاملا ثابت گشته. نتیجتا باید عرض کنم حفظ قرآن کریم با این روش هیچ ماندگاری ای ندارد.
سلاح ساز | ایمان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۶/۰۷/۰۲ - ۱۲:۰۶
0
0
سلام من از طرح علیین راضی بودم با اینکه نکات کمی داخلش گفته میشد ولی عالی بود
captcha