کد خبر: 1453649
تاریخ انتشار : ۰۲ مهر ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۳
رضا رسولی:

برگزیدگان جشنواره ادبیات داستانی بسیج ۷ مهر مشخص می‌شوند

گروه جهاد و حماسه: دبیر جشنواره ادبیات داستانی بسیج با اعلام اینکه هنوز تعداد نهایی برگزیده‌های این جشنواره مشخص نشده‌اند، گفت: پس از نشست داوران در روز یکشنبه، ۶ مهرماه، تعداد برگزیدگان این جشنواره در نشست خبری روز دوشنبه اعلام می‌شود.

رضا رسولی، دبیر جشنواره ادبیات داستانی بسیج، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اعلام اینکه تعداد برگزیده‌های نهایی این جشنواره هنوز مشخص نشده‌اند، اعلام کرد: پس از نشست داوران طی روز یکشنبه، 6 مهرماه، تعداد و اسامی برگزیدگان نهایی مشخص می‌شود.
وی با بیان اینکه داوری استان‌ها به پایان رسیده و برگزیده‌های استانی به دبیرخانه مرکزی اعلام شده‌اند، افزود: آخرین مرحله داوری آثاری که به دبیرخانه مرکزی این جشنواره رسیده است، روز شنبه و یکشنبه انجام می‌شود.
رسولی درباره تعداد برگزیده‌های استان‌ها عنوان کرد: تعداد برگزیده‌ها در 31 استان متفاوت بوده و دبیرخانه‌های استانی مجاز بودند که تا سقف 12 نفر را اعلام کنند. بر این اساس برخی استان‌ها 12 برگزیده و برخی دیگر تعدادی کمتر از این میزان را به عنوان برگزیده معرفی کرده‌اند.
دبیر جشنواره ادبیات داستانی بسیج همچنین گفت: شمار برگزیده‌های استانی که به دبیرخانه مرکزی این جشنواره اعلام شده‌اند، برابر 220 نفر بودند که در دو قالب داستان کوتاه و بلند به رقابت پرداختند.
وی یادآور شد: پس از اعلام رأی نهایی داوران و سرداور این جشنواره درباره برگزیدگان، این احتمال وجود دارد که برخی نفرات را به عنوان شایسته تقدیر معرفی کنیم.
رسولی اظهار کرد: نشست خبری این جشنواره ساعت 10 روز دوشنبه، 7 مهرماه در محل ساختمان سازمان بسیج هنرمندان واقع در خیابان خردمند برگزار می‌شود.

captcha