کد خبر: 1454214
تاریخ انتشار : ۰۵ مهر ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۸
میرمجید قریشی خبر داد:

ثبت‌نام هجدهمین دوره ازدواج دانشجویی آغاز شد

گروه دانشگاه: معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها از آغاز ثبت‌نام هجدهمین دوره ازدواج دانشجویی از ۴ مهر ماه همزمان با سال‌روز ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه زهرا(س) خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) حجت‌الاسلام والمسلمین میرمجید قریشی، معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها ضمن اعلام این خبر افزود: در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری در ترویج سنت حسنه ازدواج در میان جوانان به ویژه دانشجویان فرهیخته و تحکیم بنیان خانواده و مهارت افزایی زوج‌های دانشجو و با تأکید بر برگزاری کارگاه‌های آموزشی، در دانشگاه‌های سراسر کشور ثبت نام هجدهمین دوره ازدواج دانشجویی از 5 مهر ماه همزمان با سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه زهرا(س) آغاز شد و به مدت یک ماه ادامه خواهد داشت.
وی ادامه داد: بر این اساس، زوج‌های دانشجوی متقاضی حضور در این برنامه‌ها  که تاریخ عقد آنها از 92/07/01 تا 93/07/30 است، می‌توانند با مراجعه به سایت nahad.ir نسبت به ثبت‌نام خود اقدام کنند. امسال نیز همچون سال‌های گذشته هدیه ویژه مقام معظم رهبری به زوج های دانشجو در قالب سفر زیارتی 3 روزه مشهد مقدس اهدا خواهد شد.
حجت‌الاسلام قریشی عنوان کرد: با توجه به دیدار اخیر دانشجویان با رهبر معظم انقلاب در ماه مبارک رمضان، و تأکید معظم له به ضرورت سیاست‌گذاری برای ترغیب دانشجویان به ازدواج، ستاد ازدواج دانشجویی ویژه‌ برنامه‌هایی را برای ترویج ازدواج در بین دانشجویان مجرد در نظر دارد. پیش‌بینی می‌شود امسال حدود 50 هزار زوج دانشجودر این طرح شرکت کنند. در طی چند سال برگزاری ازدواج دانشجویی، پایداری بالا و وجود کمترین میزان طلاق در ازدواج‌های دانشجویی در آمارهای رسمی ارائه شده، مشاهده می‌شود.
معاون فرهنگی، سیاسی نهاد بیان کرد: یکی از مهم‌ترین دلایل پایین‌بودن آمار طلاق در میان مخاطبان طرح ازدواج دانشجویی شرکت در دوره‌های مهارت افزایی و انتخاب آگاهانه است و برای این اساس طرح دوره‌های مجازی آموزش‌های قبل و بعد از ازدواج طراحی و در آینده نزدیک ارائه خواهد شد، همان گونه که در تابستان گذشته حدود 15 هزار دانشجوی مجرد در دوره‌های آموزشی قبل از ازدواج شرکت کردند.
یادآور می‌شود، در سال گذشته و طی برگزاری هفدهمین دوره ازدواج دانشجویی (طرح همسفر تا بهشت) به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، حدود 25 هزار زوج دانشجو از بهمن ماه سال 92 تا پایان اردیبهشت 93 به مشهد الرضا (ع) مشرف شدند و از ویژه برنامه‌های زیارتی، فرهنگی،‌آموزشی و گردشگری بهره‌مند شدند.

captcha