کد خبر: 1458633
تاریخ انتشار : ۱۷ مهر ۱۳۹۳ - ۲۲:۰۷

درخشش دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نوزدهمین جشنواره قرآن و عترت

گروه فعالیت‌های قرآنی: دانشگاه علوم پزشکی شیراز موفق به کسب مقام دوم در نوزدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، به نقل از روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، عطاء الله امیدواری، رئیس اداره قرآن و عترت مدیریت فرهنگی این دانشگاه گفت: دانشگاه  علوم پزشکی شیراز موفق به کسب مقام دوم در نوزدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور شد.
وی افزود: بر اساس نتایج رسمی اعلام شده از سوی مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور که در پایگاه اینترنتی این وزارت نیز منتشر شده است، دانشگاه علوم پزشکی شیراز موفق به کسب رتبه دوم در میان تمامی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور شده است.
امیدواری ادامه داد: این رقابت‌ها که در نیمه اول شهریور ماه گذشته، به مدت یک هفته و به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی زنجان صورت پذیرفت، دارای سطح بسیار بالایی نسبت به دوره‌های پیشین بوده و با توجه به حضور شرکت‌کنندگان قدر و صاحب نام، از اعتبار خاصی برخوردار بود.
امیدواری با اشاره به اینکه 65 مرکز دانشگاهی علوم پزشکی از سراسر کشور در این جشنواره حضور یافته بودند، افزود: این مسابقات در سه رده کارکنان، اساتید و دانشجویان برگزار شد که دانشگاه علوم پزشکی شیراز در هر سه رده موفق به کسب امتیاز و اعتبار بسیار خوبی شد.
این مدیر قرآنی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، برگزاری فینال مسابقات مرحله استانی در سطح دانشگاه را یکی از عوامل کسب این موفقیت دانست و گفت: برگزاری این مرحله از مسابقات که برای اولین بار در سطح دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد، باعث شناسائی  نخبگان و منتخبین قرآنی در سطح استان شد.
وی برگزاری چهار دوره کارگاه آموزشی و برگزاری کلاس‌های آموزشی در زمینه‌های صوت، لحن، وقف و ابتدا و تجوید جهت کلیه راه یافتگان به مرحله کشوری در رشته‌های ترتیل و تحقیق و همچنین کلاس آموزشی «صحت حفظ» با حضور اساتید برجسته استان فارس را یکی دیگر از عوامل اصلی کسب این موفقیت برشمرد.
امیدواری همچنین برگزاری بیش از 150 ساعت دوره آموزشی جهت منتخبین رشته‌های رقابتی به منظور ارتقاء سطح کیفی اثرات ارسال شده از مراکز آموزشی علوم پزشکی استان فارس را از مهم‌ترین برنامه های تأثیرگذار برای به دست آوردن این نتیجه موفقیت آمیز دانست.
رییس اداره قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی شیراز ضمن تبریک به تمامی کارکنان، اساتید و دانشجویان علوم پزشکی شیراز به مناسبت کسب مقام دوم در نوزدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور اظهار امیدواری کرد: در جشنواره‌های آینده، این دانشگاه بتواند مقام نخست را کسب کرده و در رتبه ای که واقعا شایستگی آن را دارد جای گیرد.
یادآور می‌شود، در نوزدهمین جشنواره قرآن و عترت که در نیمه اول شهریور سال جاری و به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی زنجان برگزار شد، دانشگاه علوم پزشکی کاشان مقام نخست و دانشگاه‌های یزد، مشهد و زنجان به ترتیب رتبه‌های سوم تا پنجم را به خود اختصاص دادند.

captcha