کد خبر: 1463725
تاریخ انتشار : ۰۳ آبان ۱۳۹۳ - ۱۷:۳۰

شب شعر حضرت زینب(س) در ایام محرم در فارس برگزار می‌شود

گروه هنر: مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری فارس از برگزاری محافل قرآنی ویژه بانوان در سطح استان و شب شعر حضرت زینب(س) در ایام محرم در فارس خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، سیده معصومه دستغیب، مدیرکل امور بانوان و خانواده  استانداری فارس امروز، 3 آبان در جلسه شورای اداری شهرستان جهرم با تأکید بر لزوم توجه به برگزاری مراسم‌های مذهبی ویژه  اقشار مختلف مردم به خصوص بانوان از اجرای برنامه‌های ویژه‌ای در این استان خبر داد.
وی افزود: در این راستا در خصوص برگزاری محافل قرآنی ویژه بانوان در سطح استان و شب شعر حضرت زینب(س) در ایام محرم در فارس برنامه‌ریزی شده است.
دستغیب در ادامه سخنان خود با گلایه از بی توجهی به نهاد خانواده و فقدان سرمایه‌گذاری مادی و معنوی دستگاه‌ها در این زمینه، گفت: نباید طرح موضوع زنان را حذف کرده و این موضوع مهم را سیاسی جلوه دهیم.
دستغیب با اشاره به لزوم برنامه‌ریزی اوقات فراغت بانوان، همنشین شدن زنان با شبکه‌های ماهواره‌ای را یک تهدید جدی عنوان و  اضافه کرد: وقتی فضای خانه‌ها به اشغال ماهواره، اینترنت و شبکه‌های مجازی در آید و از طرف دیگر برنامه‌‌ای مناسبی برای زنان و دختران در جامعه نداشته باشیم، نباید انتظار داشت پوشش بانوان جامعه دلخواه ما باشد.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری فارس عملکرد فرهنگ‌سراها در این استان را در اجرای برنامه‌های فرهنگی برای زنان ضعیف ارزیابی و تاکید کرد: باید بهترین امکانات برای برگزاری برنامه ویژه بانوان در اختیار این قشر قرار بگیرد و این کار تنها توسط دولت عملی نمی‌شود و سایر نهادها، خیرین و ارگان‌های غیردولتی باید در این راستا تلاش کنند.
وی با اشاره به کوتاه بودن مدت مسئولیت‌ها گفت: باید از خداوند متعال بخواهیم تا این فرصت و امتحان الهی که در اختیارمان قرار گرفته برای خدمت به مردم صرف شود.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری فارس بیان کرد: دولت تدبیر و امید سبب ایجاد روح اعتماد بین مردم شده و در استان فارس در بسیاری از موارد سیر عقب گرد داشته و تلاش استاندار و مسئولان اجرایی استان در راستای جبران عقب ماندگی‌ها می‌باشد.

captcha