کد خبر: 1464480
تاریخ انتشار : ۰۵ آبان ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۵

نشست شورای هم‌افزایی حوزه و دانشگاه‌های فارس برگزار شد/ تعیین دبیر این شورا

گروه اجتماعی: در نشست شورای هم‌افزایی حوزه و دانشگاه‌های فارس، حمیدرضا حقیقت، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی شیراز به‌عنوان دبیر این شورا منصوب شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، نشست شورای هم‌افزایی حوزه و دانشگاه‌های استان فارس امروز، پنجم آبان با حضور آیت‌الله ایمانی و استاندار فارس در محل نهاد نمایندگی ولی فقیه در این استان برگزار شد.
آیت‌الله اسدالله ایمانی، نماینده ولی فقیه در استان فارس در این نشست با اشاره به اهمیت وحدت حوزه و دانشگاه و اثرات این وحدت در جامعه، گفت: شورای هم‌افزایی حوزه و دانشگاه نقش بسیار مهمی در انسجام در فعالیت‌ها و به‌کارگیری نخبگان برای اثرگذاری مطلوب جهت اهداف نظام و انقلاب اسلامی دارد.
وی با بیان اینکه مطالباتی از حوزه و دانشگاه از سوی امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری مطرح شده است و به‌خوبی محقق نشده است، تأکید کرد: این دو مرکز نخبه‌پرور باید تکلیف خود را نسبت به این موضوعات مشخص کند و فعالیت و خدمات خود را به سمع و نظر مردم برساند.
امام جمعه شیراز با اشاره به برخی از مطالبات رهبر معظم انقلاب از دانشگاه‌ها خواستار تحقق این مطالبات شد و گفت: کاربردی بودن فعالیت‌های علمی در حوزه و دانشگاه از موضوع‌های مهم است و باید در برنامه‌های شورای هم‌افزایی حوزه و دانشگاه لحاظ شود.
رئیس شورای هم‌افزایی حوزه و دانشگاه استان فارس پیشنهاد تشکیل کمیته‌های تخصصی زیرمجموعه این شورا مطرح کرد و افزود: اثرگذاری مصوبات و عملکرد شورای هم‌افزایی حوزه و دانشگاه در استان با ایجاد کارگروه‌های تخصصی بیشتر خواهد بود زیرا نگاه کارشناسی به مسائل سبب جلوگیری از اتلاف زمان و منابع برای دسترسی به اهداف مطلوب می‌شود.
وی برگزاری جلسات مشترک بین اساتید و مسئولان دانشگاه با مرجعیت دینی را عامل افزایش انس و الفت دانست و گفت: این‌گونه جلسات علاوه بر افزایش انس و الفت باعث بهره‌مندی از نظرات همدیگر می‌شود.
آیت‌الله ایمانی ابراز کرد: به یاری خدا مصوبات این نشست با همکاری رؤسای دانشگاه‌ها اجرایی می‌شود و از برکات این نشست برای بهبود شرایط استان حداکثر استفاده را می‌بریم.
بنا بر این گزارش، در ادامه این نشست حجت‌الاسلام والمسلمین امین رصاف، رئیس نهاد نماینده رهبر معظم انقلاب در استان فارس گفت: با تشکیل کارگروه‌های ثابت و یا ویژه موضوع‌های خاص می‌توانیم مسائل را به‌صورت تخصصی و کارشناسی مورد نقد و بررسی قرار دهیم و پس از طرح در نشست شورای هم‌افزایی حوزه و دانشگاه‌های استان به تصویب برسانیم.
حجت‌الاسلام رصاف عنوان کرد: پیشنهاد می‌شود برای رسیدگی به طرح‌های حوزوی و دانشگاهی پژوهشکده‌ای تأسیس شود و در این پژوهشکده از اساتید و نخبگان حوزه و دانشگاه استفاده شود.
یادآور می‌شود، در این نشست حمیدرضا حقیقت،‌ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی شیراز از طرف آیت‌الله ایمانی به‌عنوان گزینه مورد نظر برای دبیری شورای هم‌افزایی حوزه و دانشگاه های استان فارس پیشنهاد شد و اعضای نشست با حداکثر آراء این پیشنهاد را تصویب کردند.

captcha