کد خبر: 1464584
تاریخ انتشار : ۰۵ آبان ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۹

آموزش و پرورش مهد فرهنگ‌سازی در کشور است

گروه اجتماعی: معاون فرماندار ملایر آموزش و پرورش را مهد فرهنگ‌سازی در کشور عنوان کرد و گفت: آموزش و پرورش اگر تلاش کافی نداشته باشد به‌طور قطع فرهنگ آسیب می‌بیند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، محمدقاسم عبدلی، معاون سیاسی ـ اجتماعی فرمانداری ملایر دوشنبه، پنجم آبان در نشست شورای آموزش و پرورش شهرستان ملایر، اظهار کرد: آموزش و پرورش اگر تلاش کافی نداشته باشد به‌طور قطع فرهنگ آسیب می‌بیند، ادارات وظیفه دارند با تعامل خوب، یاری‌دهنده، آموزش و پرورش باشند.

وی افزود: فرهنگیان باید مشکلات و آسیب‌هایی را که دشمن برای ما به‌وجود آورده برای دانش‌آموزان تشریح و تبیین کنند تا دانش‌آموزان با بصیرت کامل بتوانند در مقابل ترفندهای دشمنان از خود دفاع کنند.

حجت‌اله چهاردولی، مدیر آموزش و پرورش ملایر نیز گفت: برگزاری جشن متمرکز ولایت ویژه دانش‌آموزان ابتدایی در سینما فرهنگیان و کسب هفت مقام دوم، سوم و چهارم در مسابقات کشوری توسط دانش‌آموزان متوسطه اول در اصفهان در مسابقات فرهنگی ـ هنری از جمله فعالیت‌ها و موفقیت‌های کسب شده توسط آموزش و پرورش ملایر طی دو ماه گذشته به‌شمار می‌آید.

وی ادامه داد: ساماندهی ائمه جماعات مدارس، توزیع 1800 حواله لوازم‌التحریر و کتاب بین دانش‌آموزان یتیم و بی‌بضاعت، برگزاری مراسم انتخاب شهردار مدرسه، برگزاری جشن عاطفه‌ها، جمع‌آوری کمک‌های نقدی و توزیع بین دانش‌آموزان بی‌بضاعت و کسب رتبه اول و دوم استان در مسابقات نانوتکنولوژی از دیگر فعالیت‌هاست.

چهاردولی به قبولی 810 نفر از دانش‌آموزان ملایر در کنکور سراسری 93 اشاره کرد و افزود: در بحث پروژه مهر همه سعی و تلاش بر این بوده است که مدارس به بهترین شکل ممکن برای بازگشایی آماده باشند که با همکاری همه عوامل این اتفاق به‌خوبی افتاد.

مدیر آموزش و پرورش ملایر اظهار کرد: برنامه‌های که مدارس در قالب پروژه مهر داشته‌اند به‌صورت لوح فشرده به رابط پروژه در اداره تحویل می‌شود که بعد از امتیاز‌بندی بر اساس فرم‌های ارزیابی توسط کمیته ارزیابی، 20 آموزشگاه برتر در سطح شهرستان به استان معرفی می‌شوند.

captcha