کد خبر: 1470992
تاریخ انتشار : ۱۷ آبان ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۵
پیشنهاد عضو کمیسیون اقتصادی مجلس؛

ایجاد صندوق‌های اختصاصی برای آسیب‌دیدگان امر به معروف و نهی از منکر

گروه اقتصاد: نکو اظهار کرد: برای حل مشکل پرداخت دیه به آسیب‌دیدگان امر به معروف و نهی از منکر می‌توان صندوق‌هایی تأسیس کرد که مشخصا به این کار اختصاص داشته باشند؛ چراکه دارای پایداری بیشتر و مشکلات کمتری هستند.

ابراهیم نکو، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، با اشاره به برنامه مجلس برای پرداخت حقوق آسیب‌دیدگان امر به معروف و نهی از منکر از محل صندوق‌های بیمه اظهار کرد: ابتدا باید دانست که این طرح هنوز به طور کامل به تصویب نرسیده است و قطعا بعد از تصویب در صحن علنی مجلس، در مراحل بعدی نظر شورای نگهبان مهم خواهد بود و از آنجا که این طرح از جمله طرح‌هایی است که دارای بار مالی است با ایراداتی از سوی شورای نگهبان مواجه خواهد شد.

وی ادامه داد: البته فعلا برای اظهارنظر در این‌باره زود است، چراکه باید منتظر باشیم تا نظر شورای محترم نگهبان در اینباره ارائه شود و در صورتی‌که منابعی هم برای تأمین آن وجود داشته باشد باید ببینیم که چه اقدامی صورت خواهد پذیرفت اما مسلما این طرح، از جمله طرح‌هایی است که هزینه‌های قابل توجهی را در پی خواهد داشت.

 وی در پاسخ به پرسشی درباره هزینه‌هایی که این طرح به صندوق‌های بیمه تحمیل خواهد کرد اظهار کرد: صندوق‌ها برای موارد مشخصی هستند و اینکه بتوانند در اینگونه موارد هزینه  کنند گمان می‌کنم مقداری با مشکل مواجه خواهند شد و به نظرم باید دنبال منابع دیگری برای پرداخت خسارات وارده به آمران به معروف و ناهیان از منکر بود.

نماینده رباط‌کریم در خانه ملت تأکید کرد: پیدا کردن منابع جدید برای پرداخت این هزینه‌ها باعث خواهد شد تا این صندوق‌ها هم با مشکلاتی مواجه نشوند؛ چراکه این صندوق‌ها هم‌اکنون هم دارای مشکلات فراوانی هستند و از جانب آنها انتظاراتی هم وجود دارد و به نظرم برای حل این مشکل می‌توان منابعی را برای پرداخت دیه به آسیب‌دیدگان تعریف کرد که هم پایدار بوده و هم صندوق‌هایی باشند که مشخصا برای این منظور تأسیس شده باشند.

captcha