کد خبر: 1547332
تاریخ انتشار : ۳۱ ارديبهشت ۱۳۸۶ - ۱۶:۰۶

ولی امر مسلمين: بيداری ملت‌ها نتيجه مقاومت ملت ايران و صلابت محكم‌تر از فولاد امام راحل است

گروه سياسی: بيداری ملت‌ها در فلسطين، لبنان، امريكای لاتين و مناطق مختلف جهان، نتيجه مقاومت مظلومانه ملت ايران و صلابت محكم‌تر از فولاد امام راحل عظيم الشأن است كه بايد واقعاً قدر آنها را دانست.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) حضرت آيت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز دوشنبه در ديدار هزاران نفر از اعضای بسيج دانشجويی دانشگاه‌های سراسر كشور، روحيه بسيجی را «راز ايستادگی و رمز اميد ملت ايران به آينده» خواندند و تأكيد كردند: همين روحيه و تفكر بسيجی بوده است كه ملت ايران و جمهوری اسلامی را در عرصه سياسیِ جنگ عظيم اراده‌ها و تدبيرها، به «مركز فرماندهیِ بيداری و مقابله ملت‌ها» با نظام سلطه‌گر امريكا تبديل كرده است.
رهبر انقلاب اسلامی، «آمادگی برای برآورده كردن نيازهای مختلف انقلاب در هر زمان و در هر زمينه و موقعيت» را جوهره بسيج دانشجويی دانستند و خاطرنشان كردند: هركس در هر تشكل دانشجويی و در هر محيط غيردانشجويی مانند اداره، بازار، كارخانه، حوزه علميه و هر محيط ديگر اگر دارای همين روحيه باشد، بسيجی است و افتخار بنده نيز همين است كه بسيجی باشم.
ايشان احساس و آمادگی ملت را برای حضور در عرصه‌های گوناگون مورد نياز كشور عامل اصلی موفقيت‌ها و پيشرفت‌های 27 ساله اخير برشمردند و افزودند: هيچ نقطه تيره‌ای در چشم‌انداز ايران عزيز وجود ندارد و اين اميد حقيقی ناشی از برخورداری ملت و كشور از روحيه بسيجی است.
حضرت آيت‌الله خامنه‌ای با اشاره به جايگاه منحصر به فرد جمهوری اسلامی ايران در آرايش عرصه سياسی بين‌المللی افزودند: عرصه سياسی جهان امروز، ميدان پيچيده جنگ عظيم اراده‌ها و تدبيرهاست و واقعيت اين است كه ملت و جمهوری اسلامی ايران در اين عرصه، نقش تعيين كننده‌ای برعهده داشته و دارند به گونه ای كه می‌توان گفت: نظام اسلامی بمبی قوی در دنيای سياست منفجر كرده است كه قدرت آن هزاران برابر بيشتر از بمبی است كه امريكايی‌ها در هيروشيما به كار بردند.
ايشان با اشاره به تقسيم‌بندی جهان به دو عرصه سلطه‌گر و سلطه‌پذير افزودند: امريكا در دنيای سياست به گونه‌ای سلطه‌گری می‌كند كه حتی اروپايی‌ها نمی‌توانند در مقابل او حرف چندانی بزنند، اما ملت ايران با اقدامات و موضعگيری‌های خود، همه مسلمات و اصول اين قدرت سلطه‌گر را زير سؤال برده است و با اين كار بسيار عظيم، تماشاگران اين مجادله سياسی بزرگ يعنی ملت‌ها را تحت تأثير قرار داده و اين واقعيت برای دولت مستكبر امريكا از هر زهری تلخ‌تر است.
رهبر انقلاب اسلامی در همين زمينه افزودند: بيداری ملت‌ها در فلسطين، لبنان، امريكای لاتين و مناطق مختلف جهان، نتيجه مقاومت مظلومانه ملت ايران و صلابت محكم‌تر از فولاد امام راحل عظيم الشأن است كه بايد واقعاً قدر آنها را دانست.
ايشان شناخت آرايش سياسی جهان را برای جوانان و همه قشرهای مردم ضروری دانستند و افزودند: در عرصه رويارويی ملت‌ها با نظام سلطه‌گر امريكا، جمهوری اسلامی ايران به مركز فرماندهی جبهه ملت‌ها تبديل شده و با وجود نابرابری موجود در توان و امكانات دو طرف اين رويارويی، ايران با برخورداری از روحيه حزب‌اللهی و عزم و همت و تدبير، در برخی از مسائل، موقعيت نبرد سياسی را به نفع جبهه ملت‌ها رقم زده است و در بسياری از زمينه‌ها نيز كاملاً با حريف، برابری می كند.
حضرت آيت‌الله خامنه‌ای تكيه بر ايمان، روحيه انقلابی و انگيزه دينی را عوامل قدرت جمهوری اسلامی ايران در مقابله با دولت امريكا دانستند و افزودند: روح و دل ملت ما با انقلاب گره خورده است، به همين علت هر جا و در هر زمان كه لازم باشد در وسط ميدان دفاع از اسلام و انقلاب و كشور حاضر می‌شود و اين حقيقت ناشی از قدرت دين در ايجاد استحكام در ملت‌هاست.
ايشان در تبيين نقش و جايگاه بسيج دانشجويی در استمرار و استحكام موقعيت ملت ايران به عنوان اتاق فرماندهی جبهه مقابله ملت‌ها با نظام سلطه افزودند: در روند اين حركت عظيم، دانشجو به خصوص دانشجويی كه از انگيزه و روحيه بسيجی برخوردار است، عنصری بی‌همتا به شمار می رود.
حضرت آيت‌الله خامنه‌ای در تشريح نقش بسيج دانشجويی در مسائل جاری كشور به پيام نوروزی خود اشاره كردند و افزودند: همان گونه كه در آغاز سال اعلام شد دشمن برای ناكارآمد جلوه دادن دولت مكتبی و حامی ارزش‌های اسلامی در پيشرفت اقتصادی كشور مانع تراشی می كند كه بسيج دانشجويی می تواند با كمك به افزايش كارآمدی دولت اين نقشه را خنثی كند.
ايشان عقب نگه داشتن ايران از لحاظ علمی و برهم زدن اتحاد ملی و انسجام اسلامی را از ديگر اهداف دشمن برشمردند و افزودند: بسيج دانشجويی می‌تواند در همه اين عرصه‌ها، نقش فعال و مؤثری برعهده گيرد.
رهبر انقلاب اسلامی با تاكيد بر ضرورت بيداری و هوشياری كامل دانشجويان افزودند: بيداری دانشجو فقط در بيزاری از امريكا خلاصه نمی شود، بلكه با توجه به برنامه‌های پيچيده و عمدتاً پنهان سياسی و فرهنگی دشمن، مفهومی بسيار عميق می‌يابد و هوشياری كامل می‌طلبد.
حضرت آيت‌الله خامنه‌ای در همين زمينه خاطرنشان كردند: گاه دشمن برای تكميل نقشه خود درصدد آن است كه حرف حقی از زبان يك فرد يا گروهی بيان شود بنابراين همواره بايد سخت مراقب بود تا دشمن از هيچ حرف و حركتی سوءاستفاده نكند كه اين امر نياز به دشمن‌شناسی و پرهيز از هرگونه سهل‌انگاری دارد.
ايشان بسيج دانشجويی را تشكلی دو بعدی خواندند و افزودند: خصوصيت ويژه اين تشكل دانشجويی اين است كه از يك سو با محيط دانشجويی ارتباط دارد و از يك سوی ديگر به سپاه پاسداران كه نماد مقاومت انقلابی و شجاعانه است تكيه دارد كه اين ارتباط و اتكاء به معنای نظامی بودن يا محدود شدن تحرك اين تشكل دانشجويی نيست، بلكه آن را به ذخيره‌ای از دستاوردهای تجربی جهادی و انضباط ناشی از آن متصل می‌كند و اين به نفع بسيج دانشجويی است.
رهبر انقلاب اسلامی فكر و تحليل و روشن بينی را نياز اول و ضرورت اصلی بسيج دانشجويی دانستند و تأكيد كردند: اين تشكل بايد با انديشه‌پردازی و كار تئوريك و نظری در عرصه‌های مختلف، همواره از ذهنی پويا و مبتكر برخوردار باشد و از ورای جناح‌بنديهای سياسی موجود، واقعيات و حقايق كشور را ارزيابی كند تا بتواند به وظايف خويش عمل كند.
حضرت آيت‌الله خامنه‌ای جهاد علمی ، توجه مستمر به اخلاق و معنويت و خودسازی، برخورداری از اتاق فكر و مجموعه انديشه‌ورز، حساسيت درباره گزينش اعضای بسيج دانشجويی، حفظ اتحادِ سازمانی و تشكيلاتی و فعاليت و پركاری مستمر را ديگر نيازهای بسيج دانشجويی برشمردند و افزودند: به ياری پروردگار بسيج به خصوص بسيج دانشجويی در آينده كشور نيز، نقشی مهم‌تر و بيشتر از گذشته ايفا خواهد كرد.
رهبر انقلاب اسلامی در بخش ديگری از سخنانشان با اشاره به مطالبی كه چند تن از مسئولان و اعضای بسيج دانشجويی پيش از سخنان ايشان مطرح كردند، افزودند: اين مطالب نشان دهنده ذهنيت شفاف و درك خوب از مسائل كشور است و نشان می‌دهد دانشجوی بسيجی، با دلسوزی، به همه مسائل كشور حساس است كه اين قابل تقدير است.
ايشان در پاسخ به مطلب يكی از دانشجويان درباره ورود بسيج دانشجويی به مسائل و موضوعات سياسی افزودند: دانشجوی بسيجی نمی‌تواند و نبايد به مسائل سياسی بی‌اعتنا باشد، بنابراين بسيج دانشجويی بايد با پرهيز از محافظه‌كاری همچنان پرانرژی و پرتپش باقی بماند كه البته پرهيز از محافظه‌كاری با غفلت از طرح‌های پيچيده دشمن كاملاً متفاوت است، لذا بسيج دانشجويی بايد در اوج بيداری و هوشياری به فعاليت ادامه دهد.
در آغاز اين ديدار پس از قرائت قرآن و اجرای سرود دسته جمعی دانشجويان بسيجی آقايان
وحيد مهدوی – مسئول بسيج دانشجويی دانشگاه شهيد چمران اهواز
مهدی چوپانی – مسئول بسيج دانشجويی دانشگاه امام صادق
خانم الهام اكبری – مسئول بسيج دانشجويی دانشگاه تربيت مدرس
بهرام عبدالله زاده – دانشجوی بسيجی دانشگاه علوم پزشكی تبريز
محمد كربلايی – مسئول اردوهای جهادی دانشگاه علم و صنعت
محمد هادی شجاعی – دانشجوی كارشناسی ارشد مهندسی زراعت دانشگاه آزاد اسلامی جيرفت و مسئول مركز تحقيقات علمی بسيج دانشجويی كرمان
ديدگاه‌های خود را درباره موضوعات مختلف دانشجويی و مسائل كشور بيان كردند. مهمترين نكات ديدگاه‌های اين دانشجويان به اين شرح است.
- لزوم تقويت بيشتر مبانی فكری و فرهنگی در محيط‌های دانشجويی
- مديريت صحيح برای تأمين نيازهای صنفی دانشجويان
- ايجاد تغييرات لازم در نظام آموزشی و متون درسی و برنامه‌های فرهنگی دانشگاه‌ها
- سپردن طرح‌های تحقيقاتی به دانشجويان
- پويايی و كارآمدی بيشتر بسيج حول محورهای اساسی انقلاب و استفاده از ظرفيت‌های آن
- مهندسی فرهنگی جامعه براساس استراتژی مشخص فرهنگی
- پرهيز از هرگونه انفعال تئوريك و نظری در قبال انديشه‌های غربی و غيراسلامی
- توسعه گفتمان عدالت‌محوری در دانشگاه‌ها و افزايش برنامه‌های جهادی در مناطق محروم كشور
- كمك و زمينه‌سازی بيشتر مسئولان آموزش عالی برای تحقق جنبش نرم‌افزاری و توليد علم
- پرهيز از نگاه اداری و ديوان سالاری بر فعاليت‌های مراكز علمی دانشجويی
همچنين در اين ديدار دكتر محمدرضا مردانی رئيس سازمان بسيج دانشجويی در گزارشی از وضع بسيج دانشجويی گفت: هم اكنون 649 هزار دانشجو در 2600 دفتر بسيج دانشجويی مستقر در 700 دانشگاه سراسر كشور مشغول فعاليتند و تشكيل اردوهای جهادی و هسته‌های علمی و فرهنگی از جمله فعاليت‌های دانشجويان بسيجی است.
captcha