کد خبر: 1585
تاریخ انتشار : ۰۴ آبان ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۸
حسینی خبر داد:

درخشش قرآن‌آموزان مؤسسه مبین «کمیجان» در مسابقات قرآن ارشاد

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: براساس برگزاری مسابقات قرآن از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، قرآن‌آموزان مؤسسه مبین شهرستان کمیجان حائز دریافت گواهینامه قبولی شدند.


سیدحسن حسینی، مدیرمسئول مؤسسه قرآن و عترت مبین کمیجان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اعلام این خبر گفت: مسابقات قرآن وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هر سال در قالب رشته‌های مختلف قرآنی برگزار می‌شود؛ در این راستا نزدیک به 50 نفر از مؤسسه مبین شهرستان کمیجان حضور و به رقابت با دیگر شرکت‌کنندگان پرداختند.



وی در ادامه بیان کرد: هم‌اکنون نتایج این دور از مسابقات اعلام شده است که براین اساس سعید باقری، زهرا کمیجانی، اعظم کمیجانی، لیلا چهره‌قانی و معصومه یوسفی به‌عنوان برخی از نفرات برتر این شهرستان عنوان شدند.



حسینی اضافه کرد: از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی 5 کمک هزینه سفر به عتبات عالیات به برگزیدگان این مسابقه قرآنی اهداء شده است و همچنین در نظر گرفته شده تا این افراد در محل مؤسسه مبین تجلیل شوند.



وی در ادامه به برگزاری دوره‌های آموزش حفظ قرآن ویژه سنین مختلف در مؤسسه مبین اشاره و تصریح کرد: مؤسسه مبین شهرستان کمیجان در طول سال دوره‌های آموزش حفظ قرآن برگزار می‌کند که پس از اعلام نتایج مسابقات ارشاد، اقدام به برگزاری دوره‌های جدید این رشته تخصصی ویژه سنین مختلف کرده است.



حسینی در پایان یادآور شد: دوره‌های آموزش حفظ قرآن مؤسسه مبین به‌صورت جزء به جزء برگزار می‌شود و پایان هر جزء، آزمون ارتقای حافظان به مراتب بالاتر برگزار می‌شود.


captcha