کد خبر: 1942193
تاریخ انتشار : ۲۹ خرداد ۱۳۸۹ - ۱۲:۰۱

موزه «درختان قرآن» در مكه تأسيس می‌شود

گروه بين‌الملل: «فواز الدهاس» ناظر دانشگاه «أم القری» مكه مكرمه از تأسيس موزه درختان، گل‌ها و گياهانی كه نام آنان در قرآن كريم ذكر شده است، خبر داد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از روزنامه عربستانی «عكاظ»، فواز الدهاس با اعلام اين خبر گفت: كميته‌ای از مديريت دانشگاه أم القری مكه و گروه تاريخ و تمدن اسلامی اين دانشگاه برای بررسی ويژگی‌های اين باغ قرآنی كه در مقر دانشگاه «أم القری» در منطقه «العابديه» مكه احداث می‌شود، تشكيل شده است.
وی افزود: در بخش ديگری از اين موزه، نمونك‌هايی از خانه‌های قديمی مكه از آغاز تاريخ اسلامی تا عصر حاضر، تاريخ مسجدالحرام و مسجدالنبی(ص) و نسخه‌های خطی، پول‌های كاغذی، سكه‌های فلزی، ظروف سفالی، صنايع دستی، لباس‌ها و زيورآلات قديمی به نمايش گذاشته می‌شود.
الدهاس تصريح كرد: اين موزه، پنجره‌ای برای علاقه‌مندان در زمينه آگاهی آنان با گل‌ها و گياهان قرآنی و همچنين، اطلاع‌يافتن از خصوصيات زندگی و جلوه‌های فرهنگی شهر مكه در دوره‌های مختلف خواهد بود.
وی در پايان گفت: هم‌اكنون برخی دانشكده‌های وابسته به دانشگاه «أم القری» مكه از جمله دانشكده الهيات و پژوهش‌های اسلامی، دانشكده علوم اجتماعی و دانشكده علوم كاربردی صاحب موزه‌های تخصصی هستند.
captcha