کد خبر: 2514496
تاریخ انتشار : ۱۵ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۸:۳۴

اجرای عمومی طرح «مطلع مهر» برای زوج‌های جوان در سال جاری

گروه اجتماعی: معاون امور خانواده مركز امور زنان و خانواده نهاد رياست جمهوری با اشاره به برگزاری آزمايشی طرح مطلع مهر در هشت استان كشور در سال 90 برای كاركنان دولت از اجرای عمومی آن در نيمه دوم سال جاری خبر داد.

زهرا سجادی، معاون امور خانواده مركز امور زنان و خانواده نهاد رياست جمهوری، در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به روند اجرای طرح مطلع مهر كه به آموزش زوج‌های جوان با هدف كاهش آمار طلاق در جامعه اختصاص دارد، پرداخت و عنوان كرد: اين طرح در سال 90 به صورت آزمايشی در هشت استان كشور انجام شد و در سال 91 نيز تهيه بانك اساتيد طرح و برگزاری كارگاه‌های آموزشی برای اساتيد پزشك، روانشاس و حقوقدان محقق شد.
وی ادامه داد: در حقيقت كارهای زيربنايی اين طرح از جمله تصويب معاونت نيروی انسانی رياست جمهوری و ابلاغ آن به دستگاه‌های مختلف مبنی بر احتساب شركت در اين طرح به عنوان 24 ساعت آموزش ضمن خدمت برای كاركنان دولت در سال گذشته انجام شده است.
سجادی بخش آموزش و پژوهش استانداری‌های سراسر كشور را مسئول برگزاری اين دوره از كلاس‌ها در سراسر كشور دانست و اظهار كرد: خوشبختانه استان تهران اولين اقدام كننده اين طرح بود و در ساير استان‌ها نيز ثبت نام‌ها صورت گرفته و استادان توجيه شده‌اند و بعد از تعطيلات عيد اين كلاس‌ها آغاز می‌شود.
معاون امور خانواده مركز امور زنان و خانواده نهاد رياست جمهوری اظهار اميدواری كرد اين آموزش‌ها موجب كاهش آمار طلاق در كشور شود به نحوی كه بتوان سال 92 را سال لذت و خوشی خانواده‌ها اعلام كرد.
وی همچنين از برگزاری اين كلاس‌ها برای عموم زوج‌های جوان از نيمه دوم سال جاری خبر داد و گفت: در حال حاضر اين طرح برای كاركنان دولت برگزار می‌شود و اگرچه مقرر شده بود كه اين طرح از ابتدای سال جاری برای عموم مردم برگزار شود اما با توجه به اينكه تهيه بانك اساتيد و كارهای زيربنايی آن تا سال 91 طول كشيد، اميدواريم از نيمه دوم سال جاری بتوانيم اين آموزش‌ها را برای عموم مردم برگزار كنيم.
معاونت امور خانواده مركز امور زنان و خانواده نهاد رياست جمهوری در پايان تصريح كرد: اجرای اين طرح بسيار راحت است به خصوص اينكه مقرر شد يك درصد بودجه دستگاه‌ها در امر امور زنان و خانواده مصرف شود.
captcha