کد خبر: 2520020
تاریخ انتشار : ۲۸ فروردين ۱۳۹۲ - ۰۸:۴۸

سازمان همكاری اسلامی بمب‌گذاری‌های بوستون را محكوم كرد

گروه بين‌الملل: سازمان همكاری اسلامی ديروز، 27 فروردين، با صدور بيانيه‌ای دو انفجار صورت گرفته در مسير دو ماراتن در شهر بوستون را كه منجر به كشته شدن سه نفر و زخمی شدن بيش از 170 نفر شد، به شدت محكوم كرد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی «Global Post»، «اكمل‌الدين احسان‌اوغلو»، دبيركل سازمان همكاری اسلامی در اين بيانيه ضمن محكوم كردن اين اقدامات، آن‌ها را يك اقدام تروريستی خواند.
وی افزود: چنين اقدامی در هدف گرفتن شركت‌كنندگان در يك مسابقه ورزشی، از روی جبن و سزاوار سرزنش است.
در همين اثنا، شورای همكاری خليج فارس كه متشكل از كشورهای عربستان، بحرين، كويت، عمان و قطر است نيز با صدور بيانيه‌ای اين اقدام تروريستی را محكوم كرد.
پس از آن، پادشاه عربستان نيز با صدور پيام تسليتی خطاب به مردم آمريكا، اعلام كرد كه با شنيدن خبر اين انفجارها در بوستون ناراحت شده است.
وی افزود: ما هرگونه اقدام تروريستی را كه افراد بی‌گناه را هدف قرار دهد محكوم می‌كنيم. اين اقدامات توسط جنايتكاران انجام می‌شود كه تنها نماينده‌ای از سوی خودشان هستند نه هيچ دين يا عقيده‌ای.
اين در حالی است كه رسانه‌های محلی، پس از اين حادثه اعلام كردند كه يك جوان سعودی كه در اين حادثه مجروح شده، به انجام بمب‌گذاری‌ها متهم و اكنون در بيمارستان از سوی پليس در حال بازجويی است.
اما اين خبر به صورت رسمی از سوی مقامات آمريكايی تأييد نشده است.
captcha