حجتالاسلام والمسلمين محمدصادق يوسفیمقدم، رئيس مركز فرهنگ و معارف قرآن در گفتوگو با خبرگزاری بينالمللی قرآن(ایکنا) شعبه قم، گفت: كارهای پژوهشی مركز در سال جاری براساس برنامهريزی شورای عالی پژوهش پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی انجام خواهد شد و با دستی پر به نمايشگاه خواهيم رفت.
وی افزود: با حدود 30 اثر از جمله مجلدات تازهای از دايرة المعارف قرآن در نمايشگاه حاضر میشويم و در اين راستا دو جلد ديگر از دايرة المعارف قرآن منتشر شده و يك جلد ديگر نيز در مراحل پايانی نشر قرار دارد.
يوسفیمقدم از ترجمه سه جلد از فرهنگ قرآن به زبان عربی خبر داد و بيان كرد: اين سه جلد هم اكنون آماده شده است و در نمايشگاه عرضه خواهد شد.
رئيس مركز فرهنگ و معارف قرآن تكنگاریهای قرآنی، سياق قرآنی، وجوه و نظاير قرآنی در دو جلد و برخورد پيامبر(ص) با مخالفان را از جمله آثار تحقيق شده توسط محققان این مركز دانست و از عرضه آنان در نمايشگاه خبر داد.
وی افزود: بدعت از نگاه قرآن، ابرار در قرآن كريم، اعجاز قرآن با گرايش شبههپژوهی كه دو جلد آن آماده شده از ديگر آثاری است كه در زمره اين 30 اثر به علاقهمندان ارائه خواهد شد.
يوسفیمقدم از تدوين و تحقيق پروژه علمی «پاسخگويی به شبهات قرآنی» و «جامعه اسلامی از محور قرآن» خبر داد و عنوان كرد: كار تحقيق و تأليف اين پروژهها تمام شده و در حال نظارت و ارزيابی است.