کد خبر: 2529064
تاریخ انتشار : ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۱

تخريب مزار حجر بن عدی خلاف عقل، وحدت اسلامی و آزادی است

گروه سياسی: عضو خبرگان رهبری مسلك وهابيت را ويرانگری عنوان كرد و گفت: تخريب مزار حجر بن عدی، صحابی پيامبر(ص) و يار امام علی(ع) امری خلاف عقل، مدنيت، وحدت اسلامی و آزادی است و قطعا این عمل باعث خواهد شد تا زمينه بيداری جديدی در دنيا ايجاد شود.

آيت‌الله حسن ممدوحی، عضو خبرگان رهبری در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه قم، گفت: حمله به مزار حجر بن عدی و نبش قبری كه توسط گروه‌های وهابی و تكفيری انجام شد زمينه‌ساز انقلابی جديد برای بيداری جهان اسلام خواهد شد و حتی می‌توان گفت اين اقدام شنيع كل جهان را نيز بيدار خواهد كرد.
وی ايجاد اختلاف بين شيعه و سنی و جنگ افروزی بين آن‌ها را از اهداف وهابيت عنوان كرد و افزود: وهابيت گروهی انحرافی است كه از سوی آمريكا و اسرائيل پشتيبانی می‌شود اينان همان كسانی بودند كه حرم عسكريین(ع) و بقيع را ويران كردند.
استاد حوزه علميه بيان كرد: مسلك وهابيت ويرانگری است، هماهنگی، اصلاح، همدلی، هم‌سويی و تقريب بين مذاهب در قاموس آن‌ها وجود ندارد و گروهی تخريبی هستند كه غير از تخريب هيچ نمی‌فهمند.
عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم اظهار كرد: اين گروه تكفيری از فرهنگ و عقل برخوردار نيست كه بخواهيم با آن‌ها در مورد صحيح يا غلط بودن اقداماتشان صحبت كنيم، اين‌ها دقيقا همان زمانی كه بقيع را تخريب كردند يا حرم عسكريين را تخريب كردند و در كربلا نيز مردم را قربانی كردند دستشان در دست عوامل استكبار بوده است.
آيت‌الله ممدوحی با اشاره به حمايت مالی آمريكا و استكبارگران از گروه‌های وهابی و تكفيری در سوريه افزود: كسی كه حرم حجر بن عدی را خراب می‌كند غير از پول هيچ نمی‌فهمد اما باید گفت که حجر بن عدی دوباره انقلابی را شروع در جهان به پا كرد چرا که اين اقدام تمام دنيا را بيدار نمود كه وهابيت چه می‌خواهد بكند؛ لذا بنده پيش‌بينی می‌كنم اين بيداری باعث خواهد شد تا شاهد تشييع خوب، خاكسپاری در بهترين جا و ايجاد بهترين گنبد و بارگاه برای حجر بن عدی باشيم.
وی تأكيد كرد: اين اقدام وهابيت در نبش قبر يك مسلمان از هر نظر خلاف است؛ اين كار آن‌ها هم خلاف عقل، هم خلاف سياست، مدنيت، آزادی و بشريت و هم خلاف وحدت است و اين‌ها مزدورانی هستند كه با به حاك و خون كشيدن دنيای اسلام نقشه‌های شوم استكبار را در سرزمين‌های اسلامی پياده می‌كنند.
آیت‌الله ممدوحی ادامه داد: سلفیون و وهابیون از شعور تهی بوده و هم‌اكنون از 36 مليت گروه‌های تكفيری در سوريه با دولت بشار اسد می‌جنگند و به اميد خدا نقشه‌های شوم استكبار در اين كشور اسلامی با پيروزی دولت مردمی سوريه نقش بر آب خواهد شد.
عضو خبرگان رهبری همچنين با اشاره به حملات اخير اسرائيل به كشور سوريه اظهار كرد: اين حمله با انتقام شديد دولت سوريه مواجه خواهد شد.
captcha