به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاعرسانی «البديل»، پليس دينی عربستان معروف به «هيئت امر به معروف و نهی از منكر» ديروز با حمايت تعدادی از نهادهای امنيتی اين كشور به مراكز آموزشی قرآن استان قطيف يورش برده و كاركنان اين مراكز را چند ساعت بازداشت كرد.
نيروهای امنيتی عربستان در اين اقدام ضد دينی خود ابتدا به دارالقرآن منطقه «المنيره» واقع در جزيره «تاروت» يورش بردند و سپس برخی مراكز آموزشی فعال در حوزه فقه و عقايد شيعی را به تصرف درآورده و مصادره كردند.
منابع آگاه اعلام كردند: پليس دينی عربستان همچنين در اقدامی تحريكبرانگيز با حمله به كودكستان «الحوراء» قطيف، وحشت مربيان و مسئولان اين مركز آموزشی را برانگيخت.
نيروهای سعودی در اين يورش پروندهها و مستندات كودكستان الحوراء را به بهانه نقض مقررات آموزشی و اجرای روشهای مخالف با سياستهای آموزشی عربستان مصادره كردند.
بنا براين گزارش، عربستان سيستم آموزشی دينی مبتنی بر ديدگاه وهابيت را در همه مراكز دينی اين كشور اجرا میكند و همه اين مراكز از هر مذهب اسلامی كه باشند، ملزم به اجرای اين سيستم هستند.