به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه اردبيل، سيد ودود سيدشنوا مديركل بنياد شهيد و امور ايثارگران استان اردبيل، دوشنبه 30 ارديبشهتماه در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان در اردبيل تصريح كرد: با وجود داشتن سرمايههای عظيم و الگوهای بینظير برای جوانانمان كه سرسلسله آنها شهدا هستند ديگر نيازی نيست جوان ايرانی الگوی هنرمندان و رقاصان غربی را مدنظر قرار دهند.
وی ادامه داد: بحث پركردن اوقات فراغت جوانان و نوجوانان تنها محدود به فصل تابستان نيست بلكه با نگاه فراگير بايد اوقات فراغت جوانان و نوجوانان ما به بهترين شكل پرشده و غنا بخشيده شود.
وی هر نگاه مقطعی و زودگذر به اين حوزه را ظلم در حق جوانان و نياز آنها توصيف كرد و افزود: نياز جوان ما نياز فراگير و همه فصلی است نه اينكه بخواهيم 9 ماه جوان را به حال خود رها كنيم و تنها در سه ماه تابستان به فكر او باشيم.
سيدشنوا اهميت پر كردن اوقات فراغت و آسيبشناسی در حوزه معضلات اجتماعی را يادآور شد و تصريح كرد: ما اگر امروز با مشكلات و معضلاتی همچون طلاق در پايينترين سن، ازدواج در بالاترين سن، آلوده شدن به مواد مخدر و برخی ناهنجاریهای اجتماعی مواجه هستيم در آسيبشناسی آن بايد باور داشته باشيم كه جوان ما امروز به فضاهای پرشور و نشاط و جذاب نياز دارد.
سيدشنوا افزود: با ايجاد فرصت اشتغال برای جوان پرتوان بيش از 85 درصد مشكلات او برطرف شده و فضايی فراهم میآيد تا او بتواند در امر ازدواج و همچنين تشكيل خانوادهای منسجم و گرم موفق عمل كند.
وی سرسلسله مشكلات جوانان را بيكاری اعلام كرد و ادامه داد: ضرورت دارد اين مشكل با تدبير درست و به همت مسئولان برطرف شود تا مبادا نسل آينده ما گرفتار در مشكلات متعدد باشد.
مديركل بنياد شهيد و امور ايثارگران استان بيان كرد: ما در بحث الگودهی به جوانان نيز بسيار ضعيف عمل كرديم و به جای الگودهی به نسل حاضر با بهرهگيری از الگوی شهدا، ايثارگران و فرزانگان اين خطه نظير شهيد فهميده، شاپور برزگر و صدها انسان فداكار متأسفانه الگوی جوان ما خواننده و بازيگر غربی است.