کد خبر: 2540877
تاریخ انتشار : ۰۸ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۵:۴۴

برگزاری يادواره شهدای بهداری رزم لشگر 17 علی ابن ابيطالب(ع)

گروه اجتماعی: يادواره شهدای بهداری رزم لشگر 17 علی ابن ابيطالب(ع) در دانشگاه علوم پزشكی قم برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه قم، در اين مراسم كه صبح امروز، 8 خردادماه با حضور خانواده معظم شهدا، سرداران و يادگاران بهداری رزم و فعالان حوزه بهداشت و درمان استان در دانشگاه علوم پزشكی قم برگزار شد، مهدی مهدوی‌نژاد، فرمانده سپاه علی ابن ابيطاب (ع) در سخنانی شهدای بهداری رزم را از فعال‌ترين، تأثيرگذارترين و استثنائی‌ترين گروه‌های فعال در دوران دفاع مقدس معرفی كرد و گفت: رزمندگانی كه در اين گروه فعاليت داشتند با حضور در پست‌های امدادی، اورژانس‌ها، درمانگاه‌ها، مداوای مجروحان، تخليه و حمل مجروحين همواره خطرها را به جان می‌خريدند و به ياری رزمندگان می‌شتافتند.
سردار مهدوی‌نژاد با اشاره به نامگذاری امسال به نام حماسه سياسی و حماسه اقتصادی اظهار کرد: كسانی مي‌توانند در تحقق اين مهم حماسه‌آفرينی كنند كه نگرش ارزشی و انقلابی در راستای اهداف شهدا و انبيای الهی داشته باشند.
وی با بيان اينكه دشمن تلاش می‌كند تا مانع نهادينه شدن اين نگرش در جامعه شود، افزود: شهدا به عنوان ستارگانی درخشان در آسمان انقلاب اسلامی درخشيدند تا راه چگونه زيستن، حركت كردن و گام برداشتن در مسير الهی را به ما نشان دهند.
حجازی، رئيس دانشگاه علوم پزشكی قم هم در اين مراسم با تأكيد بر اهميت تشريح ايثار و از خودگذشتگی‌های رزمندگان اسلام و پزشكان و امدادگران فعال در دوران دفاع مقدس گفت: شهدا حق بسيار سنگينی بر دوش ما دارند و بايد از همه ظرفيت‌ها برای تبيين فرهنگ ايثار و شهادت استفاده كرد.
سيد شمس‌الدين حجازی تكريم مقام شهدا و جانبازان و ايثارگران عرصه بهداشت و درمان را امری ضروری در راستای ترويج فرهنگ ايثار و شهادت عنوان كرد و گفت: شهدای عرصه بهداشت و درمان در دوران دفاع مقدس بدون هيچ گونه چشمداشت و منتی برای امدادرسانی به رزمندگان اسلام در جبهه‌ها حضور يافتند و دوشادوش همرزمانشان از كيان و ارزش‌های اسلامی دفاع كردند و يار و مددكار مجروحان حادثه ديده‌گان شدند.
در پايان اين مراسم از 10 پيشكسوت و 5 خانواده شهيد بهداری رزم لشگر 17 علی ابن ابيطالب(ع) با اهدای لوح تجليل شد.
يادآور می‌شود، تاكنون 126 شهيد و حدود 1300 جانباز بهداری رزم سپاه علی ابن ابيطالب(ع) شناسايی شدند.
captcha