به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه قم، سيدرسول موسوینژاديان، معاون فرهنگی ـ هنری اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم صبح امروز، 12 تيرماه در گفتوگو با خبرنگاران با اشاره به برگزاری بيست و يكمين نمايشگاه بينالمللی قرآن كريم از 14 تيرماه تا 14 مردادماه به ميزبانی مصلی بزرگ امام خمينی(ره)، اظهار کرد: بزرگترين نمايشگاه بينالمللی قرآن كريم كشور همزمان با ماه مبارك رمضان به مدت 30 روز پذيرای علاقهمندان به قرآن خواهد بود.
وی برگزاری اين رويداد قرآنی را به همت معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی عنوان كرد و افزود: توسط اين معاونت، برگزاری بخش كتاب اين نمايشگاه بر عهده اتحاديه ناشران قم و نظارت بر محتوای آثار ارائه شده نيز بر عهده اينجانب گذاشته شده است.
معاون فرهنگی ـ هنری ادارهكل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم از تشكيل كميته نظارتی با حضور كارشناسان اين امر برای بررسی و تاييد آثار اين نمايشگاه خبر داد و ابراز کرد: در طول برگزاری يك ماهه بيست و يكمين نمايشگاه بينالمللی قرآن كريم، بنده به همراه اعضای كميته نظارت، حضور مستمر داشته و محتوای اين نمايشگاه را رصد خواهيم كرد.