کد خبر: 2556007
تاریخ انتشار : ۱۲ تير ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۳

كناره‌گيری از معارف اسلامی زمينه‌ساز احساس خلأ در زندگی افراد می‌شود

گروه فعاليت های قرآنی: كارشناس قرآنی اداره كل تبليغات اسلامی استان البرز فاصله گرفتن از قرآن را عامل اصلی بروز آسيب‌های اجتماعی عنوان كرد و گفت: تبليغات گسترده دشمن و همچنين كناره‌گيری از معارف ناب اسلام و قرآن زمينه‌ساز احساس خلأهايی در زندگی فردی و اجتماعی افراد شده است.

جواد ملازاده، كارشناس قرآنی اداره كل تبليغات اسلامی استان البرز در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه البرز، گسترش معارف ناب قرآن را نيازمند اقدامات دلسوزانه مسئولان دانست و گفت: چنانچه مسئولان دلسوزانه در راستای توسعه قرآن و معارف والای آن اقدام نكنند به طور قطع كاری برای ثقل اكبر انجام نداده‌اند.
وی با بيان اينكه داشتن نگاه مادی و اداری به فعاليت‌های قرآنی هيچ دردی از اين حوزه فرهنگ‌ساز درمان نمی‌كند، افزود: بر همين اساس می‌طلبد برای قرار دادن قرآن در متن جامعه و كاربردی كردن آن در همه امور زندگی افراد، مسئولان آنگونه كه شايسته اين كتاب الهی و ايران اسلامی است تلاش كنند.
ملازاده فاصله گرفتن از قرآن را عامل اصلی بروز آسيب‌های اجتماعی عنوان كرد و گفت: تبليغات گسترده دشمن و همچنين كناره‌گيری از معارف ناب اسلام و قرآن زمينه‌ساز احساس خلأهايی در زندگی فردی و اجتماعی افراد شده است اين در حالی است كه با انس با قرآن و تجربه زندگی قرآنی احساس كمبودها نيز خود به خود رفع خواهد شد.
كارشناس قرآنی اداره كل تبليغات اسلامی استان البرز در پايان با تأكيد بر لزوم اشاعه و تعميق معارف والای قرآن در همه سطوح زندگی افراد جامعه، تصريح كرد: هر اندازه در راستای انتقال آموزه‌های اسلام و قرآن به جامعه تلاش شود باز هم در مقابل دريايی بيكران اين معارف ناچيز است؛ لذا می‌طلبد با برنامه‌ريزی دقيق در راستای نهادينه‌كردن اين فرهنگ غنی در جامعه به جد تلاش كرد.
captcha