به گزارش خبرگزاری بين المللی قرآن(ايكنا) به نقل از روزنامه «الاتحاد» چاپ امارات، نخستين نشست اين رقابت ها با عنوان «السلام عليك ايها النبی(ص)»(سلام بر تو ای پيامبر(ص)) برگزار شد و ناصر بن مسفر الزهرانی در آن سخنرانی كرد.
ناصر بن مسفر الزهرانی در اين نشست اخلاق و سيره نبوی، جايگاه پيامبر(ص) نزد خداوند متعال و همچنين نزد قوم و اصحابش، نقش مهم آن حضرت در تبليغ اسلام و همچنين رحمت، كرم و بخشش نبی مكرم اسلام(ص) را با استناد به آيات قرآن كريم و احاديث نبوی برای حاضران تبيين كرد.
وی همچنين تصريح كرد: به خاطر جايگاه عظيم پيامبر(ص) نزد خداوند سبحان، نام آن حضرت 4 هزار بار صراحتا يا در ضمن آيات قرآن در كلام وحی آمده است.
ابراهيم محمد بوملحه، رئيس كميته برگزاری مسابقات بين المللی قرآن جايزه دبی نيز اظهار كرد: نمايشگاه دائمی «السلام عليك ايها النبی(ص)» پس از ماه مبارك رمضان در مقر جايزه در منطقه «الممرز» دبی افتتاح خواهد شد و در آن محل زندگی پيامبر(ص) در قالب ماكت ها و مجسمه هايی به تصوير كشيده خواهد شد.
ابراهيم محمد بوملحه در ادامه افزود: هدف از برگزاری اين نمايشگاه، آشنايی بازديدكنندگان با محل زندگی پيامبر(ص) در قالب تصوير و ماكت است و اين نمايشگاه پس از ماه رمضان هم زمان با افتتاح مقر مسابقات قرآن جايزه دبی، افتتاح خواهد شد.